miercuri, martie 20

Scrisoare catre prietenii prietenilor mei




Va scriu pentru ca am stiu ca ma puteti ajuta. Concret, incerc sa organizez o campanie de colectare de fonduri pentru ca o echipa de copii care au pornit deja cu dreptul pe calea sportului de performanta sa isi continue drumul, sa nu fie infranta de un adversar cu mult mai greu decat echipele pe care le intalnesc ei in teren: banul ca pasaport pentru performanta.

Am reusit sa adun multe promisiuni, iar semnele pe care le primesc sunt incurajatoare. Sigur ca nu se pot concretiza toate, dar chiar si simplele incurajari conteaza in aceasta incercare de a lupta pentru sansa viitorilor campioni. Parca este mult, parca este foarte putin, dar oamenii care hotarasc sa ne sprijine exista si ne raspund fiecare dupa puterile sale.


Credeti ca as exagera daca v-as ruga sa facem din asta incercare un subiect in cercurile voastre de prieteni, in blogosfera sau pe facebook? Daca realizam acest lucru impreuna, cu siguranta vom putea sa facem mult mai usoara chiar si gasirea unor sponsori dispusi sa investeasca in viitor, un viitor care poate sa fie unul cu care sa ne mandrim intr-o buna zi.
Stiu ca multi ar putea sa ma puna la zidul infamiei, sa-mi arate copii bolnavi sau napastuiti din cauza saraciei. Si totusi, sunt un parinte care vrea sa slefuiasca un diamant din cristalul sau, chiar daca nu are toate mijloacele, un parinte care lupta si pentru ceilalti copii ai echipei cu aceeasi daruire cu care o face pentru al sau. Fotbalul este un joc de echipa, un joc in care copilul invata camaraderia si apoi ajunge sa o transforme intr-o trasatura de caracter, iar pentru asta merita orice efort.

Ce parere aveti? Eu am scris astazi despre asta, sper sa trezesc reactii, sper sa-i determin si pe altii sa scrie prietenilor lor si sa-i indemne sa se gandeasca daca nu doresc sa se implice. In fond, discutam despre incercarea de a transforma niste copii in viitorii campioni care sa ne stoarca lacrimi de emotie peste ani, atunci cand vor lupta sub tricolor.

Va rog sa ma tratati cu intelegere. Demersul este unul demn, chiar daca imi doresc enorm de mult sa le creez conditii dintre cele mai bune pentru performanta. Vreau sa creasca in deplina convingere ca orice este posibil, ca trebuie doar sa vrei si sa fii tenace, dar sa nu uite niciodata sa tina fruntea sus si sa isi aminteasca mereu de unde au plecat. Inainte de orice, a fost cuvantul.


Vreau sa va rog ca in cazul in care nu directionati cei 2% din impozitul pe salarii catre o organizatie nonprofit, sa o faceti in favoarea asociatiei care sprijina grupa de minifotbal in care joaca Stefan. Am avut ocazia sa ma conving de faptul ca sunt multi oameni care nici nu au auzit ca pot face acest lucru, asa ca am indraznit sa va intreb si pe voi, sa va rog ca la randul vostru sa ii intrebati pe cei apropiati. Am constatat ca exista inca foarte multi oameni care nu completeaza Declaratia 230 in favoarea unui scop caritabil pentru ca nici macar nu stiu ca au aceasta posibilitate. Oricine poate sa intrebe fara ca sa irite. Va rog sa va intrebati semenii pentru ca merita macar sa se gandeasca la asta!

Indiferent de raspuns, va multumesc.

Niciun comentariu:

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner