vineri, septembrie 16

Capra vecinei


Ştiu că ar putea fi considerate o răutate, însă două întâmplări care s-au petrecut în aceeaşi zi, în acelaşi loc, (aproape) cu aceleaşi personaje, mă face să le povestesc, în variantă ultrascurtă:

-dimineaţă, ora 7,15 am, trecerea de pietoni de la colţul blocului nostru: o şoferiţă ne highereşte (efectiv) în momentul în care traversăm strada către lecţia de pian.
-seară, ora 18.50 pm, trecerea de pietoni de la colţul blocului nostru: o (aceeaşi!) şoferiţă completează formularul pentru înţelegere pe cale amiabilă în caz de eveniment rutier în timp ce noi împingem bicicleta de coarne către parcul din cartier.

Simple întâmplări de viaţă! Totuşi, prea des ni se întâmplă să ne trecă fiorii pe trecerea de pietoni...
.

6 comentarii:

Anonim spunea...

"în timp ce noi împingem bicicleta de coarne către parcul din cartier" :))) probabil cel mic impingea de bicicleta pe bancheta din spate a masinii din care faceai poza !!! :)!!

Virtualkid spunea...

@Anonim:
Observatia este justa, insa formularele nu se completeaza in cateva secunde.

INCERTITUDINI spunea...

Orice s-ar spune, lumea este agresivă!
Și lipsită de grijă pentru viață- a oricui...

Virtualkid spunea...

@INCERTITUDINI:
...cu toate ca te priveste in ochi atunci cand trece peste cadavrul tau!

Cristian Lisandru spunea...

Doamne-fereşte! În ultima vreme, Sorine, sincer să fiu, sunt mult mai atent atunci când traversez pe zebră. Prea se întâmplă numai nebunii...
Aveţi grijă de voi!

Virtualkid spunea...

@Cristian Lisandru:
Aproape zilnic se intampla sa dam noi prioritate masinilor care nu opresc la trecerea de pietoni, dar ma gandesc ca a ajuns ceva banal, iar drumurile noastre fac parte din procesul de invatare a metodelor de supravietuire in aceasta jungla urbana.

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner