vineri, martie 23

Un an de la prima lectie de pian


In aceasta dimineata, fara nici cel mai mic festivism, fara sa schimbam ceva din programul obisnuit, am implinit impreuna cu doamna profesoara Ildika Nemes un an de efort comun.

Nu am avut cele mai bune mijloace de inregistrare a imaginilor, insa momentul nu puteam sa il lasam sa treaca fara sa pastram o amintire.

Poate ca a fost si putina emotie, insa prima lectie de pian a ramas cu un an in urma, momentul care anunta germinatia.

Totusi, semne bune anul are!

Un comentariu:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner