miercuri, noiembrie 24

Alpha Transilvana


De multe ori, in viata trebuie sa acceptam infrangeri, sa pierdem oameni dragi fara ca sa putem sa facem nimic pentru ei. Puteti sa va inchipuiti ce simte un parinte care isi pierde copilul in fiecare zi datorita unei greseli a naturii?

Copilul meu, multumesc lui Dumnezeu, este sanatos. Cu toate acestea, pentru o buna dezvoltare fizica si psihica, medicul nostru de familie ne-a recomandat sa-l ducem intr-un loc pe care am putea sa-l consideram a fi de poveste, daca in spatele lui nu s-ar afla niste tragedii greu de indurat.

Fundatia Alpha Transilvana din Targu Mures este un exemplu de proiect care nu a fost croit pentru a organiza intalniri intre oameni care au pareri, care sugereaza posibile solutii, care incearca sa ajute semenii prin discutii la televizor. Nu! Aici exista niste oameni carora le pasa, niste oameni care lupta chiar si impotriva lipsei de sansa.

Pentru oricare dintre parinti, orice suferinta a copilului sau este greu de suportat dar, cu toate acestea, uneori chiar impotriva tuturor evidentelor ei lupta “sa-i vada c-o treapta mai domn”. Iar unii dintre ei, oricat de putini ar fi, reusesc!

Pentru ca tot mai multi dintre copiii aflati intr-o astfel de dificultate sa guste din cupa unei vieti normale, Maxim Belciug si Alex Sturzu pornesc din Bucuresti catre Targu Mures avand cu ei “Culorile vietii”.

Omule rabdator, tu cel care ai citit aceste randuri pana la capat, trimite povestea acestor oameni si altora, vorbeste tuturor despre posibilitatea ca intr-o buna zi sa apara minunea: “viata este ca o cutie cu fondante….”

8 comentarii:

silavaracald spunea...

Un exemplu demn de urmat.
Care a dat roade în cazul tău.
Gândul bun nu ține de cald, dacă nu e urmat și de acțiune. Felicitări!

Gabriela Elena spunea...

Daca tot te-ai apucat de munca de producator de spectacole, fii tenace, nu te lasa doborat de oboseala dar nici de betia succesului!

Iubind si ajutand copiii iubesti si ajuti viata. :)

Virtualkid spunea...

silavaracald:
Tu stii foarte bine ca ai si tu meritul tau in toata aceasta nebunie. Eu nu am uitat!

Virtualkid spunea...

Gabriela Elena:
Trebuie sa stii ca am si inceput sa planuim urmatorul eveniment, insa nu vorbim despre el pana nu avem garantia ca este posibil.

Unknown spunea...

Nu ştiu dacă miracolele se întâmplă chiar în fiecare zi, dar, dacă nu se întâmplă, poate merită să le facem noi.

doctorul spunea...

cu siguranță se întîmplă în fiecare zi, trebuie doar să fim atenți ca să le înțelegem.

Virtualkid spunea...

Iulia Mihai:
Sigur ca ne dorim si minunea, insa pana la ea, sunt suficiente si lucrurile simple, facute cu onestitate.

Virtualkid spunea...

doctorul:
...sau numai sa le lasam sa-si indeplineasca menirea, oricat de putin ar insemna.

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner