joi, septembrie 29

Din New York, cu drag, Anda Onesa


Ar fi trebuit să ne întâlnim în această vară. Așa plănuisem încă de iarna trecută, atunci când frigul și zăpezile făceau ca vacanțele să pară o adevărată fata morgana, însă nu am reușit. Probabil că nu s-au aliniat astrele favorabil.

Anda Onesa este un om pe care l-am întâlnit într-o dimineață fierbinte, într-un Costinești de mijloc de vară. Avea un aer atât de proaspăt, atât de delicat. Nu semăna cu ceilalți actori care participau la Festivalul de film de la Costinești, deloc. Sau poate că doar eu o vedeam așa. Îmi amintesc că m-a uimit naturalețea cu care le vorbea celor necunoscuți, de la egal la egal. Știa să asculte, îi plăcea să vorbească.

Zilele trecute, la grădiniță, au sosit trei cărți poștale din New York. Anda Onesa ne-a trimis imaginile a trei dintre cele mai celebre locuri ale lumii: Central Park, Empire State Building, și Times Square.

Într-o bună zi, ca răspuns, o să-i trimitem și noi o carte poștală care să-i amintească de unul dintre locurile dragi sufletului nostru, dintr-o mult mai puțin celebră "piata a timpurilor”, dar care rămâne o fărâmă a tinereților noastre.

4 comentarii:

C.L.M. spunea...

:) I love NY:)

Virtualkid spunea...

@C.L.M.:
We love AO.

Traian spunea...

Ai amintiri frumoase. Am si eu, dar cei tineri cand aud cate ceva din trecut, pun etichete...ex: nostalgic cu basca! Ce sa le mai spui ca ei nu vor sta niciodata la masa cu Minculescu, Dan Aldea sau Covaci?
Deh, generatia expirata...

Virtualkid spunea...

@Traian:
Mai am multe, insa multe dintre nu sunt populate cu personaje atat de celebre.
Cu toate acestea, le pretuiesc pe toate la adevarat lor valoare, fara sa am nevoie de confirmari suplimentare.
...cu riscul de a fi expirat!

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner