miercuri, mai 11

Iulia


Iulia se numără printre primii care ne-au întins o mână atunci când abia începeam să mergem (virtual vorbind). Astăzi, ea ne invită le o discuţie legată de fotografie şi despre ceea ce înseamnă ea pentru fiecare dintre noi, folosind aceasta că un pretext pentru o campanie de promovare a unui site specializat.
Pentru că există şi un premiu, vă invit pe toţi cei care sunteţi dispuşi să luptaţi pentru o cauză nobilă să vă alăturaţi nouă: facem tot ceea ce depinde de noi pentru a câştiga premiul pus în joc, iar apoi să putem să-l oferim copiilor de la Fundaţia Alpha Transilvană. Se apropie ziua copilului, iar cei aflaţi în grija acestei entităţi sunt unii cu nevoi speciale. Şi chiar dacă nu reuşim să câştigăm, tot nu ne lasam... o să organizăm un concurs de karturi cu pedale în scopul colectării de fonduri, la care o să facem o grămadă de fotografii.

Pentru că nu m-am putut hotărî prea uşor la un text, am hotărât să înscriu în competiţie trei poveşti simple legate de aşteptările părinţilor atunci când se gândesc la viitorul copiilor lor, dar mai ales de paşii care duc spre evenimentul de la care speră din toată inima să nu lipsească: întâlnirea în faţă altarului al celor pe care îi cresc şi încearcă să le dea o educaţie.

(Cu fiecare dintre ele particip la concursul de postări pe teme foto organizat de Fotograf Nunta Bucureşti şi Omlette du Fromage. Chiar dacă trişez puţin, fac aceasta pentru o cauza nobilă)

3 comentarii:

Unknown spunea...

Mult succes! :)

Cristian Lisandru spunea...

Baftă multă, ştrumfilor!

Virtualkid spunea...

@Iulia Mihai: Cristian Lisandru:

Multumesc!

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner