luni, octombrie 24

Justiție legată la mâini


O știm cu toții, măcar din auzite. Își ține fruntea sus oricâte vorbe de ocară i-ar fi aruncate de către cei care ajung să o cunoască direct. Nu-i pasă de nimic, ba chiar îi pedepsește pe cei care îndrăznesc să se mire de frivolitatea ei.

Au trecut patru ani de când ne înclinăm capul în fața ei, îi povestim problemele noastre și așteptăm de la ea se ne dea dreptatea, fie ea și trunchiată. Ea ne privește în ochi, apoi, la fel că o femeiușcă de trotuar, zâmbește celor care îi sunt mai aproape. Deși ar trebui să aibă ochii legați, ea are defapt legate mâinile, dedându-se la pervertirea sensurilor pe care le au gesturile sale, transformându-le în adevărate tragedii ale celor ajunși în mrejele ei. În timpul acesta, destinele unor oameni pierd oportunități unice în viață, numai pentru că viața nu are vreme să aștepte după hachițele ei. Dar doamnei care răspunde la numele Justiția nu-i pasă. Este atentă să vadă doar cine plătește mai mult și atât!

3 comentarii:

Anonim spunea...

de o fi legată la mâini sau la ochi nu ştiu, dar ce-am învăţat eu din postarea ta e că justiţia e categoric... blondă :)) (măcar de-ar fi o blondă aşa faină ca aia din poză, nu? ;) )

apropo de subiect, ai văzut ultima emisiune a Eugeniei Vodă? dacă nu, ţi-o recomand...

Virtualkid spunea...

@puideblog:
este si blonda, dar mai este si perversa.

Masaj erotic Baia Mare spunea...

cele trei maimute , nu vad , nu aud , nu vorbesc

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner