luni, februarie 21
"Marele Secret"
Acum câteva zile am povestit despre ciorba noastră, făcută după reţetă proprie. Mare a fost surpriza să constatăm că am reuşit să trezim atât de multe reacţii, majoritatea dintre ele fiind chiar măgulitoare, cu atât mai mult cu cât vorbeam despre una dintre cele mai banale mâncăruri pe care le poate prepara cineva în casă. Mai mult decât atât, am primit chiar şi invitaţii să gătim altora, tocmai pentru că ciorba noastră (cea din fotografii) era foarte făţoasa.
Din respect pentru cei care şi-au imaginat că ar putea să aibă şi ei o astfel de realizare culinară, ne-am hotărât să le destăinuim marele secret al ciorbei. El nu ţine de ingrediente sau de algoritmul procesului de fabricaţie. Nu! Ceea ce dă savoarea gustului, amănuntul care face diferenţa, Marele Secret este chiar bucătarul. Cu dedicaţie foarte specială... Teodorei.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
21 de comentarii:
ohoho, păi aşa nu mă mai joc :)
foarte interesantă întrebuinţare a "cotorniţei" ;)
puideblog:
Doar am spus inca din titlu ca vorbim despre secrete, unele dintre ele pastrate cu sfintenie, din tata in fiu.
Ei, dar îmi place că și la voi laptopul tot pe masa din bucătărie stă! :D
Credeam că doar la mine. Veșnic deschis... :)
s:
Ar trebui sa stii si ca este laptopul copilului... pentru ca are fiecare laptopul lui si ambele stau tot timpul deschise.
Mai,ce bucatar iscusit aveti voi acolo!Facem trocul?Eu dau palmierii,voi dati ciorbita.Ce ziceti?O zi frumoasa!Ma bucur ca v-am descoperit!
Are porniri de samurai... :))
Oana Dumitriu:
Targul este corect. Il facem!
Gand bun!
Za Shogor:
Ceva imi spune ca numele iti este Paul...
Nu ai vrea sa stii cu cata teama am stat tot timpul cat am maruntit legumele. Cutitul pe care il vezi este cat se poate de adevarat si cat se poate de ascutit.
DA! Ar putea sa fie un viitor samurai. Mi-ar placea sa fie asa.
Mulţam foarte mult pentru dedicaţie, am fost foarte emoţionată (şi surprinsă, ce-i drept). :)
Minunate poze!
Teodora:
Este un semn bun atunci cand aflam ca putem sa surpindem oamenii in asemenea masura incat sa-i si emotionam. Este un compliment foarte direct, pentru care ne bucuram sincer.
Inainte de orice lucru important: manecile trebuie suflecate!:)Acum la treaba!
Esti un baietel pe cinste,Stefan!
angi:
Ca sa fii un bucatar adevarat nu trebuie ca in mod necesar sa iti murdaresti haina.
Normal ca sunt Paul... :)))
Za Shogor:
Normal ca te-am mirosit!
Ha, ha, ha!
Suntem cu ochii pe tine!
De dragul mânuţelor alea zeloase renunţ la orice tristeţe! Am zis! :D
arcadia:
Hai sa vedem! Nu putem sa facem nimic daca nu ne tinem de mana...
cu un astfel de bucătar ciorba nu poate fi decît minunată ...
doctorul:
Pe langa faptul ca a fost minunata, este si integral mancata!
Asa secret trebuie sa fie pastrat cu mare sfintenie.
DNA System:
Dupa cum se poate vedea, secretul se transmite din tata in fiu, inconditii de mare taina.
Trimiteți un comentariu