vineri, octombrie 7

… de eşti blogger de bon ton vino iute la ponton!

Mi-a plăcut mereu să cunosc oameni și locuri noi, dar mi-a plăcut la fel de mult și să mă întorc pe făgașele pe care le credeam definitiv pierdute.


Privind înapoi, constat că un sfert din viață mi l-am petrecut departe de locurile cărora aparțin prin naștere, din care cauză sunt cu mult mai atent la ceea ce se petrece acolo, privind asemeni unui animal de pradă ascuns în desiș către vânatul cu coarne din luminiș. Mi-aș dori să fiu eu "prințul din Levant", cel care sună cornul adunării la chemarea prietenei noastre, bloggerița cu nume de zeiță războinică.

Bloggeri din Galați și Brăila, la ponton adunarea!

Îmi place să cred că acolo, fie și doar pentru câteva ore, o să simțim bucuria simplă a cuvântului purtat de briza tomnatică a Dunării, pe un ponton banal, dar atât de necesar....
.

10 comentarii:

acuvio spunea...

Am comentat la postul anterior când am aflat că sunteţi implicat în “de eşti blogger de bon ton vino iute la ponton!” Întrebarea rămâne: ce este acela “blogger de bon ton” ? Probabil bloggerii cu nume de zei, eventual războinic :)))
Păcat pentru o astfel de întâlnire dacă sună goarna un personaj politic, o să ne pună să şi pichetăm pontonul PDL :)
Un week-end plăcut

Virtualkid spunea...

@acuvio:
Este un simplu joc de cuvinte menit sa ne ajute in promovarea acestui eveniment care nu are nici cea mai mica si mai nevinovata conotatie politica.
Am urmarit mult timp blogul dumneavoastra. Stiu sigur ca intelegeti perfect faptul ca metafora este o componebta importanta a vietii noastre, oricat de anosta ar fi ea. Daca nici aceasta libertate de a talmaci cuvintele nu ne-o ingaduim, atunci nu stiu ce am mai putea face.
Revenind la "personajul politic" trebuie sa spun ca nu inteleg legatura cu PDL-ul.
Va spun cu sinceritate, eu as fi bucuros sa va cunosc, chiar cu riscul de a ajunge unul dintre personajele inspiratelor dumneavoastra glume fotografice.... pentru ca eu cred ca aceasta este cea mai buna metoda de a ne verifica.

Gabriela Elena spunea...

Simpatica ideea de "blogger de bon ton"! :)

Virtualkid spunea...

@Gabriela Elena:
Asa cum am spus/scris si mai sus, este un joc de cuvinte si atat, insa recunosc faptul ca imi place sa cred ca o sa fie bine primit.

Suflet de curva spunea...

:-/

Virtualkid spunea...

@Sufletel:
De unde confuzia?

acuvio spunea...

Acum am revenit în Brăila. A fost un feed-back. Pentru a nu interfera cu acţiunea în care sunteţi implicat am lăsat un răspuns mai amplu pe blogul meu. Week-end plăcut în continuare.

Virtualkid spunea...

@acuvio:
Multumesc, la fel!

danuttz spunea...

cred ca vin si eu la blogmeet

Virtualkid spunea...

@danuttz:

Esti binevenit. Ne face placere sa cunoastem oameni noi.

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner