joi, aprilie 5

Şcoala altfel - la gradina zoologica

Toate bune si frumoase. Cu catel si cu purcel, toata grupa buburuzelor s-a pornit catre Platoul Cornesti,locul in care se afla gradina zoologica din Targu Mures, cu intentia de a bifa inca o actiune reusita in cadrul proiectului "Scoala altfel".

Odata ajunsi pe platoul Cornesti am constatat ca intentiile laudabile sunt uneori umbrite de faptul ca punerea lor in aplicare se face fara sa se tina cont de amanunte, insa tocmai ele sunt cele care pot sa compromita definitiv si cea mai interesanta, mai buna idee.
Tinand cont de faptul ca toate unitatile de invatamant din oras fac aceleasi lucruri simultan,era de asteptat ca afluenta copiilor sa fie una deloc de neglijat. Oricare dintre alei erau aglomerate, iar la intrarea in gradina zoologica se forma in mod constant o coada deloc mica. Sincer, am fost mirat de faptul ca administratorii nu au gasit de cuviinta ca in aceste zile sa lase intrarea libera, sau sa introduca o taxa de grup.

Una peste alta, experienta ramane una interesanta, in care ideea de "scoala altfel" isi gaseste justificarea, mai ales ca ne-a ajutat si vremea. Dupa ce in cursul diminetii am avut parte de o ploaie marunta, la ora la care am ajuns in gradina zoologica soarele isi aratase deja fata.
.

Niciun comentariu:

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner