duminică, aprilie 22

Amaizing land of choices


Adjud, oras de rascruce, in care saracia si deznadejdea se vad la orice pas, in Duminica Pastelor Blajinilor, am descoperit inca o dovada ca imaginatia romanului nu are limite, mai mult decat atat, ea contribuie activ la impunerea unor tendinte noi, greu de imaginat chiar si in lumea modei cu staif, deprinsa cu cele mai mari extravagante.
Va prezentam imaginea casei de moda Adjud, pe podiumul de asfalt din fata cimitirului orasenesc, intr-o prezentare a colectiei de primavara. Am remarcat stilul liber, curajos al croielii, aerul neglijent in care se poarta sacoul, dar mai ales tocurile si fetele scalciate ale pantofilor, foarte potriviti pentru niste evenimente pretentioase, cat si pentru o miuta rapida in coltul strazii.
In ciuda tuturor contestatarilor pentru care sloganul "Land of choices" a facut obiectul persiflarii obsesive, modelul din Adjud ne-a demonstrat inca o data, daca mai era nevoie ca traim intr-o tara incredibil de interesanta si in care schimbarea se afla cu adevarat la orice pas.



Location: Adjud, Romania - Amaizing land of choices, 22.04.2012, pe la pranz...

Niciun comentariu:

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner