luni, iunie 28

Jocuri de baieti (2)

Prin orasul in care traim a trecut herghelia cailor putere.
Am avut ocazia sa vedem de aproape masini pregatite pentru concurs. Am vazut nume grele ale automobilismului romanesc. Chiar daca la nivel international nu putem sa spunem ca suntem in carti, noi le-am respectat efortul si daruirea. Pe Titi Aur “l-am atins”. I-am vazut pe Bogdan Marisca si Dan Gartofan. Auzisem de ei doar la televizor.



Aproape ca ne-am sters de Mihai Leu. Nu am putut sa-l rugam sa faca o fotografie cu noi. Nu era moment potrivit, chiar daca noi ne doream foarte mult un astfel de trofeu : fostul campion WBO din 1997.

Tot foindu-ne in zona startului, am vazut o agitatie ceva mai mare, la un moment dat. Pentru ca, din zi in zi, suntem tot mai putin inhibati in fata personalitatilor, ne-am luat portia de amabilitate a omului care starnise zarva: Victor Ponta, presedintele PSD a fost incantat sa dea mana cu noi. S-a vazut asta. S-a vazut ca are copii. A fost rabdator iar noi i-am urat mult succes si i-am spus “cu cine tinem”: Ayrton Senna. L-am facut sa zambeasca!





Viata nu asteapta. Este la fel ca acest joc de baieti bazat pe viteza si nebunie, pe bani si pe efort.

Fiecare varsta cu jocurile ei. Si noi ne dorim o masina! Poate ne gasim si noi un sponsor, asa, ca nenea Ponta, caci barierele de culoare nu exista! Au mai ramas doar cele materiale.

12 comentarii:

Anonim spunea...

Viata într-adevăr nu asteaptă,dar nici nu este asemeni unei curse nebune de FORMULA 1.Un pilot de curse trăieste betia vitezei,cumva la comandă de mai multe ori si uneori,cum s-s întâmplat cu Sena,ea îl devorează.Viata,în schimb,se trăieste pas cu pas,continuu,în ritm mai lent sau mai alert după cum alegem noi sau alege destinul mai degrabă,asa încât fiecare ia viteza care îi este proprie.Copiilor nu le putem dori decât să se angajeze pe drumul vietii cu viteza optimă.

Virtualkid spunea...

poezieevelics:
Vremurile se schimba. Ca ne place sau nu, totul se desfasoara intr-o viteza tot mai mare si mai mare.

INCERTITUDINI spunea...

Cred ca si o cursa nebuna a hergheliei pe roti , in sufletul copilului, tot basm poate parea.

Virtualkid spunea...

INCERTITUDINI:
Copilul este deprins cu volanul, inca de cand a implinit un an si ii place viteza...
O sa vedem ce o sa mai urmeze.
Sanatosi sa fim!

cati spunea...

Aveti grija, viteza trebuie tratata cu multa intelepciune!
Zi frumoasa!

Virtualkid spunea...

cati:
Exact asta facem... o amestecam cu putina politica! Asa ii mai netezim din asperitatile date de RISC!

Cristian Lisandru spunea...

E bine că aţi fost prezenţi atunci când "herghelia cailor putere" a trecut pe la voi prin urbe. Sunt convins că ştrumfuleţul a savurat momentele. Să vă spun un secret? Cu Senna am ţinut şi eu. Şi urmăresc şi acum imagini în care apare...

O zi bună să aveţi!

Bibliotecaru spunea...

Eiiii, ce visam şi eu la un cart când eram copil... M-aş fi mulţumit cu unul cu pedale.

Virtualkid spunea...

Cristian Lisandru:
In provincie nu este la fel de usor ca in capitala sa gasesti evenimente cu care sa captezi atentia unui copil, asa ca, trebuie sa fii mereu pe faza, ca sa nu ratezi..... caravana nu asteapta!
Ayrton Senna a fost un poet, probabil acesta este motivul pentru care ai o afinitate.....

Virtualkid spunea...

Bibliotecaru:
Simt nevoia sa fac o corectie: in comertul socialist nu se gasea decat o masina din tabla, foarte grea, disponibila intr-o singura culoare, bleo.... corect?

Gabriela Elena spunea...

Jocurile de baieti...
Lasa ca si fetelew sunt mari amatoare. ;)

Toate intalnirile cu personalitati din muzica, sport, politica, etc. vor face din copilul tau, sigur, un tanar care nu va fi timid.

Virtualkid spunea...

Gabriela Elena:
Tocmai asta imi doresc! Sa aiba idoli tangibili, sa isi doreasca sa ajunga la fel... sa stie ca se poate!

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner