vineri, ianuarie 20

Intermercato

Revolte, revolte, revolte!
Nu pot să nu las în urmă un semn, mânat mai ales de curiozitatea concluziilor care urmează să fie trase peste ani despre tot ceea ce se întâmplă acum în stradă. Sicer, nu bănuiam care aveau să fie urmările gestului spontan al unor oameni care au avut curajul să spună un "NU". A început destul de timid în urmă cu o săptămână, atunci când s-au mobilizat ca să-l apere de o mârlănie prezidențială pe fondatorul SMURD, Raed Arafat. La fel de curios sunt să aflu cum o să decanteze timpul și întoarcerea acestuia pe postul pe care îl părăsise. Pe mine nu m-au convins argumentele sale, dar poate că am fost eu depășit de situație.

Acum, după o săptămâna de proteste, președintele care nu ezita să facă băi de mulțime după ce trăgea o dușcă direct din sticlă și își arunca paltonul peste mulțime, exact ca un star rock, a dispărut complet. El, președintele jucător, pare a fi liber de contract. Mai mult decât atât, Piața Universității pare să-i pregătească un transfer pe care nu-l mai poate refuza, ba chiar i-au și pregătit noul tricou, în culorile clubului. Club care se pregătește de mercato și care dorește să-și întărească prima garnitură.

Mă surprinde exaltarea unora, unii chiar la vârsta la care ar trebui să aibă amintirile unor alte întâmplări, asemănătoare. Și atunci se credea că nu poate fi mai rău, și atunci s-au lăsat de furați de chipuri cioplite.
.

Un comentariu:

danutz spunea...

Vai de antrenorul care îl va avea în echipă...Se pare că e un ratalău...meseriaş! :)

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner