luni, martie 15

Acum o saptamana



Trebuie sa multumesc lui Andrei Paunescu. El este cel care a luat asupra sa pericolul de a da numarul de telefon unui eventual hartuitor de vedete. De la el am avut numarul de telefon al lui Nelu Dumitrescu pentru a solicita o scurta intalnire in backstage. Imi place sa cred ca nu are motive sa regrete gestul.
Multumesc lui Nelu Dumitrescu pentru ca a avut rabdarea sa ma asculte si sa ma inteleaga. El a fost cel care a facut totul atat de simplu.
Ii multumesc si lui Cristi pentru ca mi-a sarutat copilul pe frunte si i-a dat motiv sa isi aminteasca asta. In chiar ziua in care implinea trei ani, a primit un cadou atat de special: "pe ape". Iris-ul a cantat pentru el.

Iata si dovada ca poti sa iti atingi idolii. Copilul meu a reusit! Daca vreti sa vedeti si sa auziti, trebuie sa opriti MixPod-ul. Ii datorez aceasta inregistrare doamnei Liliana Sandulescu, din Galati, cea care a reusit sa ma emotioneze atunci cand am descoperit-o pe contul de pe youtube.

8 comentarii:

paul gabor spunea...

Superb mestere, ma bucur enorm... Ma simt iarasi drac de 15 ani, ascultand IRIS in Sala Sporturilor din Galati... M-as bucura sa va aud intr-o zi.... Folositi yahoo messenger sau Skype? Id-ul meu este gaborakis (pe ambele)...

Virtualkid spunea...

... sau "voltajul" lui ilie, in miez de noapte si de furtuna, pe stadionul "dunarea", cantand "nori de hartie"...... imi amintesc ca am stat pana ce s-au uscat si hainele de pe mine, adica pana spre dimineata! Eu sant printre cei care ii recunoasc meritele lui Adrian Paunescu.

Cristian Lisandru spunea...

Postare de suflet despre o trupă de suflet. Îmi aduc aminte cum am stat la coadă la Muzica atunci când le-a apărut acel album cu ochiul din spatele fermoarului. Cu Nuţu Olteanu la chitară... Şi Ochescu, dacă mai ţin bine mine, s-ar putea să mă înşel. Pe ape, Iris, Trenul fără naş - melodii de mare frumuseţe şi putere...

Virtualkid spunea...

Va amintiti foarte bine! Mi-ar fi placut sa va amintiti si de Marty Popescu. Cred ca acela este Iris-ul pe care il iubesc si astazi! Unde este stralucitorul compozitor... Adi Ilie?????

Andi spunea...

Minunat cadou! Wow
Ce amintire frumoasă i-ai creat!
Să fiți fericiți!

Virtualkid spunea...

Andi: Aceasta amintire imi este foarte draga, cu atat mai mult cu cat se intalnea pentru a doua oara cu IRIS. De aceasta data, insa, s-a intamplat chiar in ziua in care a implinit trei ani!

elena marin-alexe spunea...

Frumoasa si de neuitat clipa!
Datatori de muzica in adevaratul sens al cuvintului.Dumnezeu sa-i dea sanatate lui Cristi Minculescu si ani multi trupei Iris!
Si fiului tau bineinteles, sa traiasca!

Virtualkid spunea...

elena marin-alexe:
Am fost un parinte foarte fericit. Copilul meu a implinit trei ani fiind fata in fata cu idolul sau, mai mult decat atat, fiindu-i dedicata si una dintre piesele din concert.

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner