joi, august 19

Breaking news - Agresivitate in trafic




O veste incredibila circula din gura in gura. Nu ar fi lucru de mirare sa ajunga si la breacking news.

Un individ cu chelie si cu privire patrunzatoare, posesor al unui SUV stralucitor care circula dinspre Pitesti spre Bucuresti. Acesta isi ridicase de putina vreme Dacia Duster pe care i-a cumparat-o sotia, doar, doar sa nu mai pofteasca la “carnatii de Plescoi”, iar acum venea acasa linistit ... pana cand, pe la jumatatea autostrazii, situatia s-a schimbat radical.

Un batranel stafidit rau, circuland cu o Dacia 1100 si avand in dreapta o sperietoare cu glas de sirena de politie a ajuns in spatele Daciei Duster. Desi ar fi putut sa-l depaseasca fara efort, nu pentru ca ar fi avut o viteza supersonica, ci pentru ca cel din fata lui se misca precum melcul.

Semne cu farurile, claxoane, tipete scoase de sperietoarea din dreapta, semne obscene ... de toate.

Cheliosul cu privire inteligenta nu il baga in seama. Isi spune ca este criza si daca merge cu viteza consuma prea mult. I s-ar parea potrivit chiar sa coboare si sa o impinga. Asa i se pare ca ar trebui sa se comporte un om responsabil.

Batranelul intra in depasire si, prin geamul deschis, il suduie pe celalalt sofer: sa iasa de pe drumul lui. El l-a facut si nu il lasa sa circule pe acolo. Este o persoana nefrecventabila. Sa circule pe camp.

Degeaba incearca sa-i raspunda ca el a reparat autostrada (de mai multe ori), insa nu a mai reusit. Batranelul si sperietoarea strigau cat ii tineau gurile:

Hotul! Hotul! Ne-a furat masina! Masina asta s-a facut in fabrica noastra, fabrica poporului! Masina trebuia sa fie a noastra! Avem carnetele CEC la noi! Sariti oameni buni!

Sesizam organele statului incidental si le punem la dispozitie fotografiile celor doi participanti la trafic. Se numesc Basescu si Ceausescu. Amandoi sunt foarte periculosi pentru ceilalti participanti la trafic.


Masina batranelului implineste astazi patruzeci si doi de ani de cand a iesit pe poarta uzinei din Colibasi si este bunica Duster-ului domnului apostrofat. Nici in familie nu mai exista toleranta!

Un comentariu:

doctorultau spunea...

interesantă paralelă, nu m-aş fi gîndit niciodată ...

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner