duminică, iulie 3

Adelin zburator


În ultimul timp ne tot rotim în jurul blogului unui prieten care ne momeşte cu jucării care ne plac peste măsură de mult: avioane, elicoptere, paraşute. Trebuie să recunoaştem că omul acesta pentru noi este un trofeu, dar nu pentru notorietatea sa incontestabilă, ci mai ales pentru simplitatea gestului cu care ne-a acceptat lângă el, pentru calitatea omului din el. L-am întâlnit o singură dată în viaţă, atunci când a venit în Târgu Mureş şi când noi am întârziat la întâlnirea pe care ne-am dat-o din cauza somnului de prânz. Am nimerit în mijlocul unei discuţii cu presa locală, iar el, deşi se află între trei camere care înregistrau pentru televiziunile locale confesiunile sale legate de cartea abia lansată, acesta s-a scuzat, s-a ridicat din fotoliul său şi a bătut palma cu cel pe care l-a numit prietenul său.

Suflet de "roacker”, inimă de părinte!

De câteva zile discutăm intens despre zbor, dar mai ales despre saltul cu paraşuta. Dacă el poate, pot şi eu! Nu am putut decât să-i dau dreptate şi să mă gândesc la ziua în care am să tremur, la propriu, la primul salt al puiului meu.

Ştiu încă de pe acum că oricât m-aş pregăti sufleteşte, tot greu o să-mi fie, dar îmi doresc nespus de mult să îşi urmeze acest instinct de "sburator".

7 comentarii:

Anonim spunea...

cine să sară cu paraşuta? tu sau Ştefan? sau amândoi? ce vă invidiez!

Cristian Lisandru spunea...

O experienţă pe care pot să o numesc inegalabilă. După ce ai sărit prima oară ţi-ai dori să faci asta permanent...

Virtualkid spunea...

@puideblog:
Toata lumea ar trebui sa sara cu parasuta, ca sa stie ce pierde.

@Cristian Lisandru:
Exista si reversul, adica sa iti intre frica pana in os.

Anonim spunea...

am ovut ocazia să sar cu paraşuta în facultate şi am ratat-o... dacă n-am făcut-o atunci, acum nu cred c-aş mai avea curajul. pardon, curajul nu cred că-l aveam nici atunci, dar eram suficient de inconştientă :)

şi nu mi-ai răspuns la întrebare: care din voi o să sară? sau e doar un vis?

Virtualkid spunea...

@puideblog:
Daca ne ajuta Dumnezeu, intr-o buna zi, poate o sa sarim amandoi. Daca nu, poate ca macar el o sa aiba parte de bucuria asta.

INCERTITUDINI spunea...

Ce șapcă „hoață ” aveți!!

Virtualkid spunea...

INCERTITUDINI:
ESte doar una dintre ele.

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner