sâmbătă, iulie 9

Din nou, Lucian Bute

În pragul izbucnirii unor scandaluri (cred eu justificate) legate de încredinţarea directă a unei sume incredibilă pentru sărăcia din România către o firmă a lui Rudel Obreja, Lucia Bute se pregăteşte să mai facă un pas, să îşi ducă mai departe propria poveste, una începută într-o comună din apropierea Galaţiului. Am fost de mai multe ori la Pechea împreună cu tatăl meu şi am cunoscut oameni vrednici şi la locul lor. Acolo încă mai există "ruşinea satului", instituţie care mai reuşeşte să ţină rânduială doar datorită faptului că oamenii îşi preţuiesc obrazul.

Peste puţin timp o să avem emoţii, poate la fel de mari ca în noaptea de la Sevilla, atunci când ne-am bucurat pentru ai noştri. Cum să le povesteşti acea emoţie unor copii care nu au avut ocazia să trăiască aşa ceva? Oare câţi dintre ei o să mai aibă şansa să îşi simtă ochii înlăcrimaţi pentru performanţa unui semen de-al lor, în timp ce tricolorul le este punte nevăzută.

Personal, nu sânt un mare amator de box. Pentru mine boxul este nobila artă a golanilor care îşi dau cu pumnii în cap. Dar! DAR!

Hai Lucian Bute! Nici nu bănuieşti câţi copii o să încerce să îţi calce pe urme!
Hai Lucian!
Hai România!
.

2 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Să ţinem pumnii şi să ne bucurăm la final!

Virtualkid spunea...

@Cristian Lisandru:
I-am tinut, si am facut-o cu succes!

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner