miercuri, noiembrie 16

Pentru o seară, Hegedus Endre ni l-a adus pe Franc Liszt în oraș


De multe ori am frustrări legate de nenumăratele oportunități pe care le oferă Bucureștiul, orașul trufiei artistice și al dezmățului cultural. Se întâmplă atât de des să aflăm despre fel de fel de concerte, spectacole de tot soiul la care ar fi bine să fim și noi, dacă nu ar fi atât de mare distanța, dar mai ales atât de scumpe eventualele escapade. Apoi îmi dau seama că sunt mulți oameni și mai urgisiti în izolarea în care s-a nimerit să se nască și să își ducă existența.
Noi am mai pus o cărămidă în această seară la viitoarea prezumtivă carieră. Am ascultat și am croit povești care să ducă și mai adânc în suflet sunetele pianului de concert pe care Palatul Culturii din Târgu Mureș l-a pus la dispoziția unui virtuoz remarcabil: Hegedus Endre.

Pe drumul spre casă am discutat despre prețul biletelor pe care o să le vindem atunci când o să fie concertul nostru? Simplă ședință de producție din showbiz, deocamdată ca exercițiu, dar intr-o bună zi vom avea pianul nostru cu coadă, de concert.

4 comentarii:

Anonim spunea...

asta e şi unica mea frustrare legată de Bucureşti: cultura. ai dreptate, se poate mai rău, eu sunt dintre cei urgisiţi, ha ha ha :D

Virtualkid spunea...

@puideblog:
Mai sunt si altele, insa aceasta este mai vizibila.

Diana spunea...

Foarte frumos că îți educi fiul în spiritul acesta al culturii. :)

Virtualkid spunea...

@Diana:
Daca ai sti cat de complicat este sa faci asta....
...macar biletul este ieftin aici, 10 lei, ca braga....

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner