marți, decembrie 18

Primele iubiri - declaratia de dragoste ad-hoc

Era o zi ca oricare alta. Am mers la ora obisnuita ca sa imi iau campionul de la scoala. Cum noi suntem de fiecare data cei care plecam ultimii, am ramas ultimii, impreuna cu Miruna, o fetita care ramane la program prelungit. Cum acest lucru se intampla la cealalta clasa pregatitoare din scoala, iar aceea era inca la teatrul de papusi, ne-am hotarat sa ramanem si sa stam noi cu ea pana se intorceau copiii din oras.
Am incercat sa-i mobilizez sa imi povesteasca ce au mai invatat, strategie care a dat rezultate. Amandoi copiii s-au pornit sa scrie pe tabla neagra ce isi aminteau fiecare.
La un moment dat, in mare taina, am primit o solicitare care m-a induiosat: copilul meu m-a rugat sa-l asist ("ca sa nu gresesc!") atunci cand urma sa-i scrie numele Mirunei. Am fost foarte emotionat de felul in care si-a luat inima in dinti, dar surpriza majora urma sa vina abia dupa ce i-am confirmat ca a scris corect. A luat creta rosie si a desenat... o inimioara.
Ma gandesc ca peste ani aceste imagini ale efortului primei declaratii de dragoste o sa valoreze ceva, ceva ce niciodata nu se poate cumpara. La noi a fost sa fie.... Miruna.

5 comentarii:

Daria B. spunea...

mi-aş dori să fiu Miruna în clipa asta :)

Virtualkid spunea...

@Daria:
Cred ca iti dai seama ca aceasta prima iubire "s-a dat"... :)

Denisa spunea...

ce drăguţ, m-a emoţionat fotografia :)

Invizibilul spunea...

La multi ani! Multa sanatate si noroc!

silavaracald spunea...

Ei, noi le-am cam pierdut sirul mandrutelor, mai ales ca e vorba de doi baieti, nu doar de unul! :)

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner