miercuri, martie 21

Simplu exerciţiu de echilibru


Mereu cautam solutii tot mai sofisticate pentru problemele noastre, iar daca buzunarul nu mai poate tine pasul cu ritmul aparitiei acestora suferim, si mai mult daca este vorba despre copii. Comertul se face fara sentimente, iar banii nu au miros…

In aceasta dimineata, intr-o gradinita obisnuita, mai multi copii se ingramadeau in jurul unei jucarii improvizata de catre educatoarea lor: doua ghivece de plastic legate cu sfori, foarte potrivite pentru a exersa un anumit tip de echilibru. Judecand dupa entuziasmul din jurul ciudatei instalatii, nu pot sa nu spun ca simplitatea este inca o data razbunata. Copiii stiu mereu sa se bucure de esenta, chiar daca de foarte multe ori sunt pacaliti de ambalaj.

Simplu exercitiu de echilibru.

Un comentariu:

Ady spunea...

Buna ziua,
Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache.Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei.Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.
dumitru_gabriela31@yahoo.com

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner