duminică, martie 7

Nu pot sa pierd aceasta zi......

....si chiar daca inseamna ca incerc sa trisez, daca recunosc asta, poate ca o sa fie iertata josnicia. Totusi, este vorba despre ultima zi in care mai ai doi ani. De maine, este altceva! Poate ca nu o sa ne ajunga timpul. Totul se roteste in jurul acestei calatorii. Totul! Si maine dimineata, daca totul este in regula, decolam in cea mai lunga calatorie. Sigur, sigur..... o sa povestim mult despre ea.

2 comentarii:

Gabriela Elena spunea...

Este ora ta! ;)
Este ziua ta! :)
Este viata ta! :P

Bucura-te de de primavara ce-nfloreste odata cu tine, de dragostea ocrotitoare a celor dragi, de mirajul frumoasei lumi a copilariei cu personajele ei de basm, de priviri blande, brate ce ocrotesc, pasi ce te insotesc peste tot in explorarea noului!

Primeste din Inalt intelepciune, pentru a intelege ce-i bun si ce-i rau in aceasta lume si foloseste-o in a face binele!

Invata de mic, ca nu esti o intamplare, ci o faptura minunata creata de Dumnezeu!

Iubeste-L pe Dumnezeu, increde-te in El si-ti va fi bine!


Si pentru ca ziua ta este chiar astazi,iti daruiesc si tie un video pe care l-am facut pentru aceasta ocazie speciala, ziua de
8 Martie:
http://www.youtube.com/watch?v=PxVOwoTR97o

LA MULTI ANI!

Virtualkid spunea...

...eram in cea mai mare calatorie de pana acum, adica, la Bucuresti. Luam tributul pentru efortul deplasarii pana acolo. Altfel spus, cea mai mare realizare a fost faptul ca Nelu si Cristi ne-au primit intre ei, au stat la "pozar" si ne-au pupat pe crestet, ba, chiar ne-au dedicat piesa "pe ape".

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner