vineri, decembrie 3

Ozzy bună!

Mi-a marcat viaţa de licean care mergea în practică agricolă. Uneori, cocoţaţi pe mormane de porumb ascultam Paranoid, in timp ce ne extaziam rostind Black Sabbath. Ozzy!? ... era un zeu!

Peste ani, pe măsură ce a reuşit să-şi înfrângă propriii demoni, acelaşi om ne-a arătat că este un "dreamer". Astăzi este ziua lui.

Titlul acestui articol aparţine unui prieten virtual. De puţin timp am aflat că tatăl său se află într-un moment de cumpănă! Nu îl cunosc, dar mă rog pentru el! Ionuţ a fost primul om care mi-a întins o mână, atunci când am pornit experimentul muzical de la grădiniţă.

4 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Am un drag de cumnat care este mare fan al lui Ozzy, chiar a fost la concertul de la Bucureşti şi era încântat. Nu sunt un fan al lui Ozzy, însă nu pot să nu respect tot ceea ce a făcut de-a lungul timpului, în plan muzical... La mulţi ani, Ozzy!

doctorul spunea...

nu sînt nici eu fan Ozzică, dar nu pot să nu admit faptul că a făcut ceva valuri muzicale, în ciuda demonilor care l-au tot asaltat.

Virtualkid spunea...

Cristian Lisandru:
Este bunicul multora dintre cei care sunt nume grele si acum, iar pe unii chiar "i-a invatat sa mearga".

Virtualkid spunea...

doctorul:
Tocmai pentru viata lui agitata si pentru capacitatea lui de a reveni, de atatea ori, merita tot respectul. Chiar in acest am a servit o pilda multor vedete locale, la concertul din Romania, tocmai cu modestia lui.

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner