marți, iulie 12

Aici blogStock.ro, România!


Blogstock.ro este un proiect pornit din entuziasm, înfruntând propriile îndoieli, ironiile unora dintre cei care ne privesc de pe margine mulţumindu-se doar să cârcotească.
Ieri, în mijlocul arşiţei din Vama Veche s-a petrecut unul dintre cele mai importante momente ale blogosferei pe care o slujim şi noi: doctorul, poate cel mai important "ambasador blogStock" de pe litoral, ne-a trimis o veste care o să facă bucuria tuturor celor pentru care bloggingul a devenit un stil de viaţă, anume că la terasa "La corturi" internetul este FREE pe toată perioada "Festivalului Bloggerilor Independenţi - blogStock.ro".
În zilele următoare se vor anunţa programul taberei, organigrama şi juriul festivalului, tematicile viitoarelor concursuri, premiile pe care urmează să şi le dispute participanţii, indiferent dacă participă efectiv, pe nisipul din Vamă, sau doar din faţa calculatorului.
Iar pentru bloggerii care iubesc muntele, avem pregătim şi "Evadare în verde” de la Ibanesti, judeţul Mureş. Imediat după Sfânta Maria, în data de 16 august, bazându-ne pe sprijinul blogosferei mureşene, va aşteptăm şi la o săptămâna de vacanţă şi blogging.

Nu am putut să nu îmi amintesc emoţia pe care o resimţeam în fiecare an când auzeam de pe nisipul litoralului romanesc "Aici Radiovacanţa, România!"

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

2 comentarii:

rozalia spunea...

Mult succes mai departe !!

Virtualkid spunea...

@rozalia:
Multumim, asteptam cate o mana de ajutor la tabara din Ibanesti.

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner