marți, ianuarie 10

Murim încet, Raed Arafat revine la SMURD Târgu Mureș


Mă uit neputincios la felul în care Raed Arafat este dat la o parte. Deși am evitat să vorbesc aici despre chestiuni politice, nu pot să nu spun că astăzi s-a dat semnalul scufundării în mod deliberat a flotei SMURD, printre actori fiind același personal care a lichidat și armada comercială maritimă a țării.

Am avut ocazia să-l văd pe medicul Arafat în acțiune. Omul ăsta este un mareșal al urgenței medicale, tocmai de aceea sper ca el să fie acela care să dea semnalul unei revolte împotriva celor puși pe căpătuială cu orice preț.

Nu pot să nu mă gândesc la faptul că dacă s-ar hotărî să facă un serviciu de urgență privat, tot el ar fi cel mai bun. Atunci când și-a lansat a întâmpinat greutăți incredibile, dar nu a renunțat.

Oare nici pentru părintele SMURD nu ne mai putem mobiliza ca să ieșim în stradă și să îl apărăm? Doar cei pe care i-a salvat și ar fi suficienți să ocupe Spațiul dinte Palatul Victoria și Palatul Cotroceni.
De ce nu ne adunăm? Dăca nu pentru noi, măcar pentru copiii noștri...

Pleaca Arafat, vine Ciuhodaru!

8 comentarii:

Călin spunea...

mureşenii, care au avut de-a face cel mai mult cu Raed Arafat, îl cunosc cel mai bine. iar faptul că a fost desemnat de două sau de trei ori la rînd "omul anului", în urma unor sondaje cît se poate de corecte din toate punctele de vedere, spune multe; că au fost corecte aceste sondaje ştiu poate mai bine decît aproape oricine altcineva, pentru că am fost unul din cei care s-a ocupat de realizarea lor.

danutz spunea...

Eram tentat sa las un gand bun vis-a-vis de gandurile, temerile, sperantele tale, imediat dupa ce am citit articolul...Mi-am dat seama ca acel "comentariu" e mai mult decat atat si am ales o alta cale de a raspunde apelului tau: http://faradresa.com/2012/01/10/662/

Aurora Georgescu spunea...

Subscriu propunerii de susţinere concretă a Omului doctor Raed Arafat, chiar dacă sunt la 60 de km de Bucureşti. Sunt o mulţime de oameni gata să se alăture.

Delia spunea...

Suntem un popor care nu stim sa ne apreciem valorile.Nu construim nimic nou , dar distrugem si putinele lucruri bune pe care le mai avem !Din pacate...Porneste din "gena' noastra nobila sau din cei sapte ani de acasa? Greu de spus !
E mai simplu sa aduci valoarea la nivelul mediocritatii decat sa incerci sa te ridici la nivelul valorii . De ce toti oamenii valorosi reusesc acolo unde sistemul ii ajuta si aici nu ? Of , Romanie !

Virtualkid spunea...

@Calin:
Chiar si pentru mureseni, Arafat este mult mai valoros in structurile guvernamentale.

Virtualkid spunea...

@danutz:
Ma maguleste acest gest. Toate cele bune!

Virtualkid spunea...

@Aurora Georgescu:
Eu cred ca asa ceva este posibil doar daca si doctorul Arafat se hotaraste sa infrunte sistemul care se intoarce si impotriva sa.

Virtualkid spunea...

@Delia:
Concluzia care se poate trage este aceea ca ne meritam soarta.

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner