marți, aprilie 24

Karting cu pedale prin parcul din Tiglina I


In copilaria mea nu exista nimic pe acest loc, era un maidan intre trei cartiere complet diferite intre ele: Micro 17, cartier de case si blocuri asezate de-a valma, Micro 19 cartier muncitoresc cu blocuri in care lucratorii noului Combinat Siderurgic Galati stateau stivuiti in blocuri cu zece etaje si Tigina I, cartierul noilor elite proletare, mult mai aerisit si mai mobilat cu tot felul de giumbujlucuri arhitectonice. Pentru ca la constructia acestui megaobiectiv au participat si specialisti din alte tari, o intreaga zona din acest cartier purta numele "La francezi".
Am petrecut o ora si douazeci de minute la pedale, fara sa para ca oboseala se poate instala atunci cand iti place ceea ce faci, ceea ce m-a facut sa ma intreb daca nu ar merita efortul pentru a achizitiona un astfel de vehicol.
In plan departat se poate observa una dintre sculpturile in metal care au schimbat fata orasului. Atunci cand au fost instalate, mai ales pe faleza Dunarii ele au fost contestate vehement. Astazi ele au devenit embleme ale orasului nostru cel indepartat.
Asa s-a intamplat sa pedalam in Galati.
.

5 comentarii:

Iubitor spunea...

Eu unul ma multumesc cu rolele, mi se par mult mai extreme...
Sa simti senzatia cand cobori dupa un deal.

Dr. Slabescu spunea...

Hm.. vad ca au aparut si la mine in Braila aceste veghicule ,oare sunt mai rapide ca o bicicleta aceste carturi cu pedale?

Iubitor spunea...

Ce preturi au la voi aceste masianari sportive?

Virtualkid spunea...

@Iubitor:
Fiecare isi are farmecul sau aparte. Noi an folosit aceste carturi cu pedale in calatoria pe care am facut-o la Galati. In Targu Mures inca nu exista o astfel de oferta.

Virtualkid spunea...

Dr. Slabescu:
Cred ca in scurt timp o sa impanzeasca toata tara.

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner