vineri, iunie 15

Un sfarsit e un inceput



Se intampla sa te superi, sa sudui si sa te juri ca nu vrei sa mai auzi niciodata de cel care ti-a gresit. Privesti in urma si nu mai vrei sa vezi nimic bun, toate parandu-ti a fi simple intamplari. Meritele isi pierd toate contururile amestecandu-se intr-o magma anosta. Tu, nedreptatitul, neiertatorul, simti nevoia sa il pedepsesti.

Dar la un moment dat, intr-un moment de rascruce al existentei sale, el te asteapta sa-i fii alaturi sa traiesti alaturi de el obucurie puternica, un moment de triumf al sau. Tu, nedreptatitul, neiertatorul, simti nevoia sa-l pedepsesti.

Apoi iti amintesti despre toate pe care tu le-ai gresit si nu le-ai mai indreptat, ba pe unele chiar le-ai desavartit in strambaciune si nu ti-a mai pasat. Ai ras si ai trecut mai departe avand partasa propria-ti trufie. Tu, iertatorul, te-ai indurat.

Astazi, la orele pranzului, Cosmin ne asteapta sa-i fim alaturi in momentul in care se desparte de studentie. O sa fim acolo cu speranta ca o sa reusim sa-i implinim bucuria unui sfarsit, nou inceput.

Un comentariu:

Virtualkid spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner