duminică, iulie 17

Quod erat demonstrandum!

Steaua este asemeni unui imperiu în ruină, din zi în zi afundată tot mai adânc în propria mizerie. Pretorienii au înscăunat un Canigula care nu a ezitat să-i uite apoi şi să se înconjoare de proprii consuli, nenumăraţi Incitatuşi, unul mai şters decât altul.

Echipa care mi-a făcut atât de multe bucurii este în suferinţă, dar chiar şi aşa, o preţuiesc la fel de mult ca şi pe cea a oraşului în care m-am născut.
În seara aceasta, încă o dată, s-a dovedit că singura soluţie pentru echipa fără stadion este un complot sângeros al gărzii pretoriene.
Oare Gigi Becali îşi dă seama că pe banca adversarului din această seară stă cel pe care l-a nedreptăţit, tocmai pentru că nu i-a dat timpul de care avea nevoie. Un club mult mai sărac, cu o istorie incomparabil mai modestă, dar cu oameni mai puţin trufaşi i l-au dat, l-au aşteptat să clădească o echipă după chipul şi asemănarea sa.
Dorinel Munteanu a făcut cu Oţelul Galaţi ceea ce şi-ar fi dorit să trăiască cu Steaua!
Quod erat demonstrandum!
.

2 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Aşa este, Sorine! M-am bucurat pentru Dorinel Munteanu, în primul rând. Merită tot respectul pentru ceea ce face la Galaţi!

Virtualkid spunea...

@Cristian Lisandru:
...mai ales ca face (aproape) din nimic!

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner