marți, august 16

Iris în Vama Veche

În chiar prima seară în care am ajuns aici ne-am confruntat cu prima provocare (mai ales în privinţă adaptării programului de somn).
Aşezaţi în pat, gata de somn, tatăl şi fiul discută despre ziua care tocmai a trecut. Copilul foloseşte o voce tânguitoare, pregătind atacul final:
"-Tata, mergem la Iris, te roooog!?!?!?
-Şi cum facem cu somnul? Trebuia să dormim de mult!
-Te rog, dormim mâine mai mult... te roooog!!!!!"


Aşa că, de voie, de nevoie, la ora 22,30 ne-am prezentat la Bistro Bibi din Vama Veche, locul în care irişii aşteptau la una dintre mese să vină ora începerii concertului. Pentru puţin timp am schimbat câteva vorbe cu ei, ocazie cu care ne-am ales şi cu un nou set de autografe în carneţelul nostru magic. Cristi şi Nelu au fost cei care şi-au amintit de o întâmplare din urmă cu un an şi jumătate....

Cu accesul la cântare a fost însă altă poveste pentru că biletele se epuizaseră cu câteva zile mai înainte, dar ne-am bucurat de înţelegerea proprietarului terasei. El ne-a permis să fim prezenţi la eveniment, însă doar în debutul sau: după câteva piese, moşul Ene a venit pe la gene, prilej de a-mi purta dulcea povară în braţe până acasă - "Vrei să dormi şi dormi..."

4 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

:) Se merita sa-ţi strici din somn ca sa vezi IRIS live!
O zi buna Kid!

Dungha spunea...

Iris merita orice efort :))

marul spunea...

no bine

Rockeritza96 spunea...

V-am vazut acolo cand ma indreptam spre masa Irisilor.Aceeasi problema am avut-o si eu cu biletele epuizate, dar noroc cu Irisii si patronul care a inteles pana la urma ca la un concert Iris orice loc devine neincapator si m-am bucurat de masa lipita de scena, care nu am folosit-o prea mult din cauza ca la Iris nu pot sta jos (multumesc de poza postata unde m-am zarit si eu).
Nu pot sa cred ca au trecut cele doua concerte pe 13 si 14 august.Maine ne revedem la concertul Iris de la Simeria!!!

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner