miercuri, ianuarie 11
Fast food cu un "bulz subțire-n doagă"
Cum să mai ai cuvinte atunci când te așezi în fața unui astfel de mic dejun? Așa arată un bulz (sau bot) subțire-n doagă de pe Valea Gurghiului.
Legendă:
- mămăligă făcută de tușa Sanda
- brânză coborâtă din munte cu măgarul
- cârnaț făcut din ursul care a rărit mioarele
- castraveți covăsiți la putină
- țuică de pe pară
- Poftă bună!
- Mulțumim, dar miercurea nu vorbim!
Etichete:
bulz,
cuvinte,
Demostene Botez,
fara,
gurghiului,
miercuri,
stana,
valea,
vanat
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
35 de comentarii:
Subţire-n doagă ...
Cuceritoare şi sintagma şi imaginea!
Eiiii, uite ca noi vorbim! ;)
Fara sa vedem nimic, la scurta descriere facuta de tine deja se aduna pofticiosii. :lol:
Pe mine nu ma pacalesti cu una, cu doua! Trebuie sa si gust! :)) Ca doar ziceam eu ca-mi place mamaliga! ;)
Minunat arată,îmi face cu ochiul:).
Gustos,să nici nu mai vorbim...
Vai, mor aici de poftă!!!!
arată tare fain, iar numele e cuceritor :)
@Doru:
Poate o sa o omologhez, cine stie?
@Gabriela Elena:
Chiar daca se aduna, bulzul nu-i decat unul...
@danutz:
Te invit pe Valea Gurghiului.
@Mona:
Da, pot sa inteleg, mai ales ca eu cunosc marfa.
@tu1074:
100% bio.
@Calin:
Nu este nimic cosmetizat in aceasta imagine.
O mâncare de sărbătoare.
@abbilbal:
Adevarata vorba!
Asa ceva si noi am pofti,oricat de "fast food/good" il gatim.:)Pana sa ajunga Fast multe pe carari a mai umblat:)
@angi:
Valea Gurghiului are atat de multa frumusete in ea, atata sanatate!
@angi:
Valea Gurghiului are atat de multa frumusete in ea, atata sanatate!
Crima si pedeapsa...
Vrem si noi!
Deci asa ceva ar trebui sa fie cenzurat... desi lupt impotriva cenzurii online. Faze din astea care te fac sa salivezi :(( nu sunt admisibile!
@Pato Basil:
Poate reusim sa facem anul acesta tabara "blogStock.ro" pe Valea Gurghiului" si atunci sa ne bucuram de astfel de minunatii.
hmmmmm! mai e loc si pentru mine la masa? de la un asemenea meniu, nu ma pot abtine, indiferent cât este ceasul!
Happy WW! :))
@CARMEN:
Eu cred ca cea mai buna varianta este aceea in care te inscrii in tabara de blogging de vara viitoare de la Ibanesti, locul in care mai sunt posibile multe alte surprize, nu numai culinare.
si apetisanta si fotogenica mamaliga
@adriana:
Da, dar cred ca nici branza nu este mai prejos.
aiai...vad eu acolo in departare niste castraveciori buniiii...buni tare de tot
@cypy:
...asa cum scrie si in legenda, sunt castraveti covasiti.
da, sunt extraordinar de buni.
Foarte bine arata "bulzul subtire-n doaga"! Mi-ai facut o pofta...
@LOLITA:
Gustul este cu mult peste felul in care arata!
castraveţi covăsiţi? cu lapte acru adică? şi cârnaţ de urs? din ăsta aş gusta şi eu...
@puideblog:
Eu zic ca nu este o idee rea sa te inscrii intre participantii la tabara de blogging din vara viitoare.
Arata incredibil de bine, si banuiesc ca nici gustul nu e mai prejos ...
@daniel.C:
Pot sa raspund cu un singur cuvant:
SPECTACULAR!
Bravos! Chiar acum, înainte de masă? :))
Max Peter:
Cred ca merge la orice ora, numai sa ai cu ce sa-l stropesti!
Văleu! Şhi măliguţâ crânşenâ, aşă-i şî la noi în Basarabia! :D
Da poza ţuicii undi-i?!
@ironicblonde:
Noi pastram obiceiurile de inainte de 1989 si nu servim in preajma copiilor astfel de produse, traditionale si ele...
Trimiteți un comentariu