sâmbătă, martie 19

Lucian Bute nu contează pentru TVR


După ce la meciul trecut doar cei foarte tenace au reuşit să-l vadă boxând numai după ce au înnebunit motoarele de căutare, acum s-a găsit un post de televiziune românesc care să facă acest efort. Aproape că nu mai miră pe nimeni faptul că acesta nu este TVR. Nu! Postul public doarme la ora aceea şi nu se trezeşte decât mai târziu, la ora la care deschid băncile, ca să vadă câţi bani au mai trimis fraierii.

Postul de televiziune B1 TV va transmite meciul pe care Lucian Bute, campion mondial la categoria supermijlocie în versiunea IBF, îl va avea cu nord-irlandezul Brian Magee. Partida de box va fi transmisă în direct în dimineaţa zilei de duminică, 20 martie (ora 5 ora României).

Lucian Bute este poate cel mai mare sportiv pe care îl avem în activitate. El a plecat dintr-un loc aproape obscur, bazându-se doar pe puterea lui de muncă şi a ajuns pe culmile performanţei.
Aş fi curios câţi bani colectează TVR numai din localitatea Pechea într-un an.

Hai Lucian, gălăţeanul nostru! Noi am pus ceasurile să sune.

4 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Nici nu este de mirare. TVR-ul mai este interesat de ceva deosebit, în ultima vreme?

Anonim spunea...

vai, vorbeşti de rău postul meu preferat de televiziune! :) las' au fost atâtea dăţi când numai TVR-ul mai scotea pârleala televiziunilor din ţara asta...

hai, noapte bună că văd că vă treziţi devreme.

Virtualkid spunea...

CRistian Lisandru:
Cred ca jecmaneala nesfarsita ii face pe cei valorosi sa nu mai conteze. Acolo mai sunt oameni extraordinar de valorosi.

Virtualkid spunea...

puideblog:
Nici nu banuiesti cat de mult stau pe TVR Cultural.
Eram indignat de faptul ca TVR rateaza prea multe evenimente care ar merita sa fie vazute la varsta frageda...

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner