miercuri, august 31

Întâlnire de grad 0, Galaţi - 10 septembrie




Este o bucurie sa afli ca se intampla ca bloggerii din Galati si Braila s-au hotarat sa se vada la ochi. Evenimentul urmeaza sa se intample in data de 10 septembrie, pe faleza Dunarii din Galati, locul in care am lasat Fructul soarelui in urma cu unsprezece ani, atunci cand m-am decis sa ma mut din orasul in care m-am nascut.


Dorinta este mare, iar daca o sa se poata, o sa fim si noi acolo, si poate chiar si pe stadionul Otelul, ca sa-l incurajam pe Dorinel Munteanu in confruntarea cu fosta sa echipa, CFR Cluj.












Cu exact o saptamana in urma, i-am reintalnit pe cei pentru care am suferit si ne-am bucurat, in egala masura, in campionatul trecut. Acum, plini de speranta asteptam momentul in care sa le cantam, indiferent de rezultat, “you’ll never walk alone”, pentru ca anul asta Galatiul este fruntea!

Cine mai vrea să meargă cu noi?
.

4 comentarii:

Anonim spunea...

te rog, spune'mi ca punga aceea nu e de seminte de floarea soarelui!!!

Virtualkid spunea...

@Anonim:
Din pacate este exact ceea ce ai banuit si este dobandita de la unul dintre spectatori, ca forma de incurajare a preluarii corecte a microbului.... iar cu asta nu am cum sa ma lupt decat in timp, cu multa rabdare.....

Pato Basil spunea...

ne vedem acolo

Virtualkid spunea...

@Pato Basil:
Acolo unde?
La meet sau la meci?

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner