vineri, martie 18

The Windy City si ai sai Chicago Bulls

Emoţionant gestul unui prieten care trăieşte de câţiva ani peste ocean, La Chicago. Abia am primit de la el două panorame ale The windy city, într-una dintre ele find prezent poate cel mai popular loc al acestui oraş: Chicago Bulls Stadium. Câte poveşti de viaţă incap în acel spaţiu! La unele dintre ele o sa ajungem şi noi, într-o bună zi.
Cu această ocazie putem să spunem că am trecut oceanul Atlantic şi am păşit pe cel de al treilea continent, pe care sperăm să-l traversăm cu ajutorul unui "ogar cenuşiu" virtual. La drept vorbind, cu astfel de prieteni, totul pare mult mai uşor.


Bucuria şi mai mare este aceea că acest bulgăre de zăpadă s-a pornit şi tot mai multe "cartoane umblătoare" sunt pe drum. Nici nu mai contează cât durează până o să ajungă la noi. Mai important este că încep să ne scrie oameni pe care nu îi cunoaştem, dar care sunt încântaţi de iniţiativa noastră, mai ales că ea poate fi considerate şi o pledoarie pentru scrisul de mână, cu stiloul pe hârtie.
Şi pentru că omenii zilei sunt Ramona şi Claudiu, le spunem că acasă îi aşteaptă prietenii, în amintirea zilelor pe care le petreceam pe iarba de la Cipău...

4 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Un alt gest deosebit, iar colecţia creşte. Să aveţi un final de săptămână cât mai bun, ştrumfilor!

Virtualkid spunea...

Cristian Lisandru:
Mai important decat aceasta colectie este chiar grupul care prinde contur.

Anonim spunea...

Numa' vederea de la noi nu ajunge :( Sa stii ca-s tare ofticata din cauza asta...
In rest, numai de bine!

Virtualkid spunea...

georgiana:
Hi, hi, hi...
Indiferent daca mai a ajunge sau nu, cartea postala nu mai este a ta!
Este a noastra!
Adica ...si a ta!

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner