miercuri, mai 5

AC DC don’t have the chance to meet me!
Un necaz nu vine niciodata singur!


Acum cateva minute am aflat despre faptul ca Iris este trupa care canta in deschiderea concertului AcDc de la Bucuresti. Meritau!


Pe Iris i-am atins! Pe AcDc nu o sa putem!


Totusi, un lucru este clar: defapt, ei sunt cei care pierd, poate o viitoare voce.

8 comentarii:

Adele spunea...

Cu siguranţă, e pierderea lor. Dar viitoarea voce trebuie să-şi urmeze drumul. :) Şi, apoi, nu se ştie niciodată...

Cu drag,

Anonim spunea...

pe vremuri, în tinerețe (adică acum 3 ani) i-am urmat pe iris peste tot unde au avut concerte în prahova (bacul îmi cam dădea de furcă, nu puteam depăși „granițele”). Și de fiecare dată când mă pozam cu ei eram ca un copil, radioasă:)
Mă bucur pentru șansa cu AC/DC, iar tu fă-te mare și arată lumii cine ești!

miidevorbe spunea...

O celula umana contine 75 MB informatie genetica, deci un spermatozoid contine 37,5 MB. Intr-un mililitru cub de sperma sunt 100 milioane de spermatozoizi. In medie, la o singura ejaculare se elibereaza 2,25 ml in 5 secunde. Deci - logic - latimea de banda a p_lii este: (37.5MB x 100M x 2,25)/5 = 1 687 500 000 000 000 = 1687,5 TeraBytes/s. Este cel mai ineficient mod de a folosi un mediu de comunicatie. Faci broadcast cu 1687,5 TB/s cu acelasi set de informatie (redundanta uriasa!) cu speranta ca poate 37,5 MB din ei vor ajunge la destinatie. In plus, are si o latenta uriasa, primesti ACK-ul (acknowledgement-ul) cam in 2 luni, si raspunsul la cererea ta se compune in 9 luni. Si de cele mai multe ori e doar spam! Asa se explica de ce zice lumea ca: "Imi merge netul ca p**a !Sorry mestere, dar e o teorema deosebit de stralucitoare... Nu m-am putut abtine!

dand spunea...

daca nu supar, ma alatur suferintei voastre! brian johnson-stefan?! why not?

Cristian Lisandru spunea...

Este cea mai potrivită trupă pentru a cânta în deschiderea celor de la ACDC. Mă bucur pentru Iris, o meritau din plin... O seară bună să aveti! ”Jocul nu e greu, pe ape”!

https://incertitudini2008.blogspot.com spunea...

Eu v-am pregatit un premiu!!

simiyellow spunea...

nu se stie niciodata...daca vor vedea ce mare fan atat de mic au vor fi incantati sa il cunoasca :)

dand spunea...

piticul tocmai l-a vazut pe Stefan cu chitara, s-a simtit "provocat" si acum face un zdrighi-zdringhi infernal; sper sa nu-si aduca aminte de tobe....

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner