joi, mai 6

Usca totul in cale!

S-a pornit un vant care usca totul in cale!

Citeam cu regularitate blogul unui domn despre care nu stiam nimic. Nimic! Uneori posta texte pe gustul meu. Oricat de naiv as fi, nu pot sa spun ca nu remarcam si alcatuirea supermercantila, dar, daca ignoram “link si ping”, ramaneam cu ceva.

Imi pare foarte rau sa spun ca a reusit sa ma convinga ca este la fel ca si televiziunile care au regretat ca oamenii de la Clinceni au reusit sa aterizeze in siguranta. Pentru el, daca nu dai “link si ping” il ofensezi. Cica nu il saluti.

Am ales sa nu avem blogroll, chiar daca vorbesc si in numele copilului meu, proprietarul de drept al acestui blog. Situatia o sa se pastreze multa vreme de acum inainte. Le multumesc tuturor celor care au ales sa ma posteze in listele lor, dar, trebuie sa le spun, poate ca sunt datorii pe care nu am sa reusesc sa le platesc niciodata. In schimb, am sa incerc sa-mi educ copilul sa nu le uite si sa incerce, sa incerce, sa le achite. Daca o sa fie posibil. Asa ca, o sa ne multumim sa ne citim singuri si sa ne pinguim la fel, chiar daca nu stim la ce ne ajuta asta. Mercantilismul transformat in fetis nu il lasa sa inteleaga ca mai exista si "diletanti".

Aveam o postare despre o experienta interesanta, petrecuta astazi, la pranz. O lasam sa mai astepte, din respect pentru cel care blocheaza comentariile sustinute cu argumente, atunci cand ii explica faptul ca nu trebuie sa convinga ca el ar fi “sfanta treime”. Mai potrivit ar fi sa astepte sa-l ceara altii in aceasta calitate.
I-as pune un ping, insa nu stiu pe care virgule i-ar fi pe plac sa cada. Il astept sa ma "hacuiasca". Poate!

As mai fi scris si despre faptul ca a murit Blaga, acum niste ani. Dar nu a mai fost timp. Si nu a fost singurul.

Are cineva curaj sa comenteze?

.

11 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Astept cu nerabdarea intamplarea de la pranz!!

Virtualkid spunea...

INCERTITUDINI : multumesc! gheata s-a spart!

copilul meu a fost la teatru... si ne-am intors prin ploaie!

o ploaie rece, ca atunci cand bate si vantul rece care usca!

Cristian Lisandru spunea...

Cred că astfel de ”lupte” între bloggeri - indiferent cine începe ”ostilitătile” - nu au decât ”meritul” de a tensiona aiuristic atmosfera. Consider că fiecare face tot ceea ce vrea pe blogul său, pune sau nu blogroll, scrie sau nu despre una sau despre alta, bagă sau nu bagă pinguri. Că doar de aceea îl gestionează, e pe tarlaua sa, cum s-ar spune. Eu unul, bag pinguri, de multe ori nu am timp să comentez si pingul devine un semn de trecere pe blogul respectiv, plus o recomandare din partea mea pentru altii care îmi trec pragul. În ceea ce priveste blogrollul, fac schimb de link cu oricine doreste, mai putin în cazurile în care blogurile sunt pornografice sau se înjură România. Dacă este înjurat Băsescu, n-am retineri.
Am rămas neutru si atunci când s-a discutat pe tema ”Ioan Usca-Paul Gabor”, voi rămâne neutru si acum. Asigurându-vă pe amândoi de respectul meu...

anamariadeleanu spunea...

.... BLAGA ?== oricind
(dar acum doar asta am in minte)


aici e casa mea. dincolo soarele şi grădina cu stupi.
vi treceţi pe drum, vă uitaţi printre gratii de poartă
si aşteptaţi să vorbesc. de unde să-ncep?
credeţi-mă, credeţi-mă,
despre ori şi ce poţi să vorbeşti cât vrei


BUNA DIMINEATA! :_
---

Stefan, imi povestesti, ne spui cum a fost la teatru ?

Virtualkid spunea...

Cristian Lisandru:
Nu este o lupta. Sau chiar daca ar fi, este una inegala. Asa ca ne prgatim chiar si pentru situatia in care o sa ajungem sa ne citim singuri, mai ales ca asta tot ar avea un rost. In fond, abia acum ne chinuim cu literele, asa cum bine s-a sesizat.

anamariadeleanu:
Sa vedem daca ne hotaram sa-l sacrificam si pe Octavian Paler.

Geanina Lisandru spunea...

Fac parte din această blogosferă. Unii m-au trecut în blogroll fără să-mi spună, am apreciat discreţia şi am fost plăcut surprinsă când am descoperit asta. Am înţeles că acei oameni mă citesc pentru ceea ce scriu, vin constant şi sufletul lor se bucură de rândurile mele.
Nu am avut niciodată pretenţia să fiu trecută în nicio listă, mă simt bine aşa cum sunt, acolo unde sunt.
Nu las comentarii doar pentru că cineva a comentat la mine pe blog.
Respect cititorul care îşi lasă amprenta pe textul meu printr-un comentariu pertinent, accept critica, dar nu răutatea şi nici egoismul.
Fiecare are dreptul de a-şi construi blogul după bunul său plac.
Cristi ştie că nu mă avânt imediat pe blogul primului venit doar pentru că a venit. Sunt bloguri pe care le citesc de un an, bloguri pe care merg de fiecare dată cu drag, bloguri pe care le-am trecut în lista mea fiindcă merită citite de toţi musafirii mei dragi.
Vin destule comentarii şi la mine şi la Cristi pe care le aruncăm fără regret la coş, comentarii lăsate de dragul de a ieşi în evidenţă prin orice mijloace, care nu au nicio legătură cu ceea ce se întâmplă pe blogurile noastre.

Jos pălăria în faţa tuturor celor care se respectă prin ceea ce scriu.

Mesajul meu este să citim constant ceea ce ne place…restul…moare de la sine…

Zile pline de frumos alături de cei ce-ţi sunt alături în toate momentele vieţii!

paul spunea...

A murit si Octavian Paler. Tot astazi. Parca a fost ieri... De ce naiba nu lasi gunoaiele sub pres?

Unknown spunea...

Vecine, ce-i aia "link şi ping"? Am întânit cândva un "pinguin regal" ce se plimba pe uliţe medievale. Mi-a plăcut şi am revenit. Dar asta nu înseamnă că trebuie să-mi dai "link şi ping". Pentru fiecare vremea este drămuită şi scrie pe unde apucă.
O zi bună îţi doresc, iar "pinguinul" să-ţi crească pentru a nu-l mai cuprinde fracul.

kokoriko spunea...

nervos taica popa

starsgates spunea...

Sunt de acord cu cristian şi geanina.
Fiecare face ce vrea pe blogul lui, scrie ce vrea şi evidenţiază pe cine vrea.:)
O zi bună.
Şi da, cum a fost la teatru?

iculici spunea...

ce-i aia "link şi ping" ??? "link" cam ştiu cu ce se mănâncă, da' "ping" ăla??? :-/
:)

CU DRAG,
.

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner