miercuri, mai 19

Proletarii de maine…. fata cu lepra si ciuma!

In zilele acestea in care nenorocirea zambeste chiar si celor care adorm ghiftuiti, la caldura, dupa ce au oprit plasma cu divertismet colcaitor, noi, copiii, ne pregatim sa preluam steagul luptei de clasa. Pe rand, o sa luptam cu “clasa’ntai”, apoi cu “clasa’doua”, apoi cu “clasa’treia” si asa, tot mai departe.

Pentru ca ne-am prins ca nu este chiar asa de rau sa fii proletar, am si inceput sa lucram la aceasta “fata” a personalitatii. Asa ca am inceput cu “a,b,c”-ul sindicalismului: micii.

Poate ca o sa apucam sa punem piciorul in prag, inainte de a se organiza si mai bine sindicalismul din Romania, si ca sa fii lider, sa fie nevoie sa te nasti din lider. Daca se poate pentru politicieni, magistrati, politisti, medici, farmacisti si alte bresle banoase, de ce nu s-ar gasi reglementari draconice si pentru a accede la statutul de lider sindical?

Viata noastra merge mai departe, insa, avem si grija zilei de maine! Astazi ne culcam satui. Dupa cum se poate si vedea, fiecare, cate doi…. “Mititei”.

12 comentarii:

kokoriko spunea...

si da-i si lupta
si da-i si lupta

greu cu lupta asta de clasa, monser

parol

INCERTITUDINI spunea...

Taticule, scoate-i nu doar din meniu!
Sunt nocivi..

Cristian Lisandru spunea...

Da` ştiu că mi-aţi făcut o poftăăăăăăăă... Nicio bericioaică, nimic????

Unknown spunea...

ce tara avem........ofofof......noi sa fim sanatosi :D

Teo Negura spunea...

Ma-nduiosez cand vad poa asta, sunteti niste dulci. Cat priveste clasele alea sociale privilegiate pe care le-ai insirat, scoate medicii din generalizare, rogu-te. E vai de mama celor tineri, crede-ma. Si stiu destui batrani chirurgi ce incaseaza bani mult mai putini decat o secretara de la un cabinet parlamentar. Mai bine mici pitici, decat marunti adulti ;)

anamariadeleanu spunea...

eu doresc pt tine, Stefan, sa cunosti conditia de proletr din lecturi sau cintecele pe care le pastreaza tatal tau, dar sa o privesti cu respectul pe care o merfita;
azi intind si mai tare mina spre minuta ta de prieten - M U L T U M E S C !

Unknown spunea...

Da! Fiecare câte doi mici. Să nu se supere cei mici pe cel mare.

acuvio spunea...

notar nu vă place? şi nici nu trebuie să te mai încurci cu micii!

denisia spunea...

Se pare ca ati impartit "frateste"...

pofta buna si... buna dimineata.

Gabriela Elena spunea...

Sa nu-mi spui ca fiecare prichindel a mancat cate doi mici; rectific, doi uriasi de mici?
Sau pentru fotografie i-ai lasat in fata lor si apoi... "si da-i si lupta
si da-i si lupta", dupa cum spunea si Kokoriko.
Hi, hi, hi si Ha, ha, ha !

Antiignorantu spunea...

Romanii au creat PARLAMENTUL in RO. , acesta a aprobat LEGI prin care au fost angajati Jefuitori la STAT , Parlamentul timp de 20 de ani a consumat din buget in jur de 20 miliarde EURO + legile care au creat portite prin care Economia subterana a inghitit in jur de 46 miliarde EURO - Aparatul de FISC trebuia atunci ELIMINAT si supertaxate AVERILE in paralel cu URMARIREA EVAZIONISTILOR !!! deci DESTEPTAREA ROMANI - PUTEREA ESTE in VOI !!!

Antiignorantu spunea...

am tot dat avertizari… legile FEMOSAN … PRUDENTA MAXIMA ROMANI …. in 27.03.2010 am dat o avertizare privind masinile si avioanele … a fost cazul POLONIEI si norul Vulcanic care a tinut avioanele la sol … alta avertizare ACUM – pana cand nu sunt blocate RESURSELE catre Parlament nu iesim din CRIZA … asta trebuie sa ceara POPORUL la GREVA GENERALA … Parlamentul consuma peste 1 miliard euro ANUAL …

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner