duminică, februarie 19

Mihai Neșu Foundation - Don't give up


Privesc și ascult un om trecut într-un singur momoment, mai mult decât dramatic, de la extaz la agonie. Omul acesta, indiferent care ar fi dezamăgirile sale legate de proiectul abia lansat (Mihai Neșu Foundation), fie și dacă toată viața ar fi să și-o petreacă în scaun cu rotile, imaginea care îl va reprezenta chiar și postum este tot aceea a unui luptător de champions league.

La mulți ani Mihai Neșu, don't give up!

4 comentarii:

Delia spunea...

La multi ani , Mihai Nesu !
Un caracter deosebit care ne demonstreaza ca cel mai usor pe lumea asta este sa renunti ! Bravo lui ca lupta si nu-si plange de mila !

Virtualkid spunea...

@Delia:
Chiar iti vine sa te intrebi de unde ii vine aceasta tarie.
M-a impresionat momentul in care a spus ca progresele pe care le face vin prea greu, dar nu se lasa. Cati sunt cei care pot sa arate o astfel de tenacitate?

angi spunea...

La multi ani ,Mihaita!
chiar e un luptator! ma uitam aseara la o emisiune ,impreuna cu baietii si vorbeam despre ce a fost si ce a ajuns...fizic,deoarece a ramas un OM SI JUMATATE in continuare.

Virtualkid spunea...

@angi:
Impresionant este si faptul ca el recunoaste ca nu s-a putut lauda cu prea mult talent in fotbal, dar ca a compensat asta cu munca si cu determinare in tot ceea ce a facut. La fel ca si acum!

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner