sâmbătă, ianuarie 8

La fereastra noastră, nenorocirea


Aseară, în timp ce noi ne jucam cu spor, în casă, sub fereastră noastră, nenorocirea muşca din câteva destine. SMURD-ul cu tot cu echipa de descarcerare, poliţie, ambuteiaj, gură-căsca berechet. Noi, cu nasul lipit de geam, priveam girofarurile şi aveam sentimente contradictorii.
Jos, în stradă, oameni aflaţi în momente de mare cumpănă joacă într-o piesă pe care o urmărim de după fereastră. Montajul este dur, însă decent, până în momentul în care ajung şacalii cu camere de mână şi microfoane, alergând între nenorocirile de pe asfaltul îngheţat. Nările lor adulmecă sângele, sângele celor care involuntar le construiesc carierele acestor necrofagi folosind chiar oasele lor frânte, chiar vieţile lor distruse.

Update (Antena 3): O femeie a murit pe trecerea de pietoni pe care o traversăm în fiecare zi, când plecăm şi când ne întoarcem de la grădiniţă, cel puţin!
........

6 comentarii:

DNA System spunea...

Inspaimantator subiectul acestei postari.

adriana spunea...

din pacate zona aceea e "abonata" la evenimente rutiere, unele dramatice cum a fost cazul celui petrecut aseara. altele sunt mici "deranjuri" provocate soferilor teribilisti, inconstienti ori pur si simplu neatenti. se spune ca moartea nu-si face simtita prezenta, doar te loveste. subit. aseara din spatele ferestrei am auzit cum s-a curmat o viata. si-a sunat teribil!

doctorul spunea...

se pare că niciodată nu poți fi suficient de atent; aveți grijă cînd mergeți la grădiniță.

Virtualkid spunea...

DNA System:
Cu toata nenorocirea, foarte concreta, spaima nu a reusit sa treaca de fereastra noastra... deocamdata!

Virtualkid spunea...

adriana:
Daca locuiesti in zona, stii foarte bine ca exista minim doua, trei evenimente pe an.

Virtualkid spunea...

doctorul:
Grija exista, dar la fel de concreta este si ingrijorarea.

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner