sâmbătă, ianuarie 8

Pământul cuprind

Nu las nimic neatins!

Nu am povestit pe acest blog o întâmplare plină de semnificaţii. O facem acum, folosind prilejul apropierii zilei de 9 ianuarie. Cristi ne-a marcat existenţa într-un mod mai mult decât concret, vocea sa fiind acel ceva care i-a trezit atenţia fiului meu pentru muzică.

Nu există explicaţii pentru foarte multe dintre slăbiciunile unui copil. Nu împlinise doi ani atunci când, dedulciţi la "tot zbor”, am primit vestea că pentru Cristian Minculescu urmează o cumpănă a vieţii. Am aflat într-o duminică, înainte să pornim către biserică, despre nevoia unui transplant. Nu ştiu cât putea să înţeleagă copilul. Cert este că am simţit nevoia să-i aprind o lumânare, la vii, împreună cu cele care erau obişnuite: bunica şi bunicul. Din duminica următoare, pentru copil a devenit ritual. Cristi are o lumânare care arde pentru el, în fiecare duminică, la Biserica Sfânta Ana din Târgu Mureş. Mai mult ca sigur, nici nu ştie asta. Cristi este parte din familia noastră, fără ca măcar să ştie. Mâine este aniversarea sa şi este duminica...

Copilul meu l-a atins! Acum nu mai trebuie decât să-l depăşească pe fostul Harap Alb!



........

8 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Sunt zile în care ascult muzică rock şi, de fiecare dată când apar în listă şi cei de la Iris, simt frisoane pe şira spinării, gândindu-mă la Minculescu. Pe vremuri, mergeam la concertele lor, în diferite locaţii, şi ascultam cu mare plăcere (aşa fac şi acum) melodii ca Iris, Trenul fără Naş, Pe ape etc... Să-i dea Dumnezeu sănătate lui Cristi! Şi LA MULŢI ANI!

marul spunea...

hmmm

Rockeritza96iris spunea...

La multi ani, rege al muzicii rock din Romania!La multi ani, maestre!La multi ani, floare de IRIS!La multi ani, iubire alb-albastra fara de sfarsit!

LA MULTI ANI, draga CRISTI!

doctorul spunea...

la mulți ani zic, şi lui, şi vouă!

Virtualkid spunea...

Cristian Lisandru:
Atunci cand vad pasiunea fiului meu pentru Cristian Minculescu imi amintesc cu mare placere de incantarea cu care mergeam ca sa-i vad pe Marty Popescu, Adrian Ilie, Florin Ochescu, Nutu Olteanu.
Pentru mine, aceea este componenta de aur a trupei Iris, acelea sunt compozitiile care au construit numele, binenteles, alaturi de o voce fabuloasa!

Virtualkid spunea...

marul:
?

Virtualkid spunea...

Rockeritza96iris:
La multi ani tuturor celor care au trecut prin Iris, mai mult sau mai putin.

Virtualkid spunea...

doctorul:
Sa fie primit!

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner