joi, octombrie 21

O dimineata de poveste

Cu cat este mai mica ziua, cu atat mai greu ne este sa ne trezim dimineata. Indiferent de metoda folosita, ziua incepe nu mormaiala si cu proteste.

Mai putin in aceasta dimineata, in care trezirea s-a facut dupa mutarea in camera unde este televizorul. Aici tocmai incepuse povestea hibrid (Barbie distribuita in “Lacul lebedelor”). Minimax este un program pe care il urmarim aproape in fiecare dimineata, asta si pentru ca este mai atent in selectarea desenelor animate si unde violenta este destul de rara.
Am fost foarte incantat sa vad cum “Lacul lebedelor” a facut mult mai usoara toata activitatea de pregatire pentru mersul la gradinita. In plus, a fost prilej de conversatie si pana acolo, ceea ce inseamna ca avem gusturi rafinate.

Si asta nu este o aluzie la o alta poveste, chiar daca este tot cu lebede.
Cat despre partenerul de perna... este doar un ratoi care se crede lebadoi....

6 comentarii:

Gabriela Elena spunea...

Cred ca metoda trezirii cu blandete, acordandu-i cateva "minutele" ;) pe care le mai negociez si eu, este cea mai buna!

Cristian Lisandru spunea...

Mi-s dragi poveştile acestea ale voastre, ştrumfilor...

Virtualkid spunea...

Gabriela Elena:
Toate trezirile au loc lin. Problema cea mare este ca uneori asta nu ajuta la nimic. Totusi, la gradinita trebuie sa mergem, fara gres, inainte de ora 8.00.

Virtualkid spunea...

Cristian Lisandru:
Poate ca o sa ne faci si noua un loc, intr-un episod cu Sandi Sprit si compania. Nu cerem drept de autor pentru figuratie.

silavaracald spunea...

Ei, dar ce te faci când tu ai mai prinde un pui de somn și prichindelul trage de zor de tine, avertizându-te că deja e lumină afară? Cu noi de ce nu se poartă cineva cu blândețe? :D

Virtualkid spunea...

silavaracald:
Nu prea imi amintesc sa se fi intamplat asa, insa, daca s-ar petrece, ar fi suficient sa-i fac loc langa mine si sa-i spun povestea cu pescarul pe care il prinde furtuna si il lasa fara undita.
Nu incerca sa iti dai seama despre care poveste este vorba, este doar a noastra si are zeci de variante.

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner