vineri, martie 11

Un neamţ la Târgu Mureş

După ce noaptea trecută a poposit în Braşov, echipa Oţelul Galaţi a ajuns astăzi în Târgu Mureş şi a efectuat antrenamentul oficial, la aceeasi ora cu cea a meciului de mâine.

Am fi putut merge mult mai devreme la un meci, însă nu am mai fi avut această şansă, poate unică pentru fiul meu, să vadă înfruntându-se echipele oraşelor de suflet, dintre care una este foarte aproape să îşi câştige dreptul de a intra în Europa pe cea mai râvnită dintre porţile performanţei sportive: Champions League.

Dar cea mai mare bucurie este chiar întâlnirea cu unul dintre cei mai mari fotbalişti din toată istoria fotbalului românesc. Dorinel Munteanu este un adevărat model, un om despre care am să-i pot vorbi oricând copilului meu, tocmai pentru seriozitatea cu care face tot ceea ce îşi propune.

Echipa Oţelul Galaţi îşi clădeşte atât de sănătos o istorie încât te face să crezi că este numai un vis frumos. Cum să conduci campionatul fără vedete arogante? Am fost uimiţi de amabilitatea tuturor componenţilor echipei, de atenţia cu care s-au aplecat asupra copiilor. Aşa ar trebui să fie campionii cărora să le cânţi cu lacrimi în ochi ”You'll never walk alone” mai ales atunci când sunt înfrânţi! Să-ţi curgă lacrimile şi să cânţi, spunând tuturor că numai ei sunt ai tăi, necondiţionat şi definitiv.

Copile, asta înseamnă echipa! Să nu uiti niciodată!
.

12 comentarii:

Bianca spunea...

Frumosa poza ai realizat pentru fiul tau!! Va avea o amintire frumoasa cu Dorinel Munteanu.
Weekend placut

LiaLia spunea...

Tare drag mi-a fost întotdeauna Dorinel Munteanu, o fi jucat el la multe echipe, dar pentru sufletul meu dinamovist, el a fost și rămâne dinamovist :) Vă pupez tare și mulțumesc pentru You'll never walk alone, azi am luat-o personal ca pe o dedicație :)

Virtualkid spunea...

Bianca:
Multumesc pentru apreciere. Incerc sa-l obisnuiec cu convingerea ca toti sunt oameni obisnuiti, doar ca sunt mai seriosi si mai norocosi.

Virtualkid spunea...

LiaLia:
Chiar este extrem de personal, iar tu stii asta foarte bine.
Iar ca sa te convingem o sa o spunem din nou, doar pentru tine: You'll never walk alone! Never!

angi spunea...

Azi am prins finalul meciului,la tv.Sorin al meu e mare microbist:).Sincera sa fiu ,pe mine m-a interesat Stefan ,din tribuna.:)Nu l-am vazut,dar am asteptat cuminte,in fotoliu(obosita fiind dupa munca din gradina)finalul fericit pt.Tg.Mures.
Voi ati castigat,oricum,iar Dorinel Munteanu chiar e un exemplu de om.Pe vremea LOR urmaream cu sufletul la gura meciurile de fotbal...

doctorul spunea...

vedetele se recunosc și se apreciază reciproc (se vede și din poza asta, dealtfel)

arcadia spunea...

Ca mâine o să ne inghesuim să facem şi noi o poză cu Ştefan, cu care să ne lăudam apoi prietenilor! :D

INCERTITUDINI spunea...

Nu mă pricep la fotbal, dar mă bucur grozav pentru voi!!

Virtualkid spunea...

angi:
Nu aveam cum sa aparem la televizor pentru ca nu ne-am asezat intr-o zona in care sa fie camerele postului care transmitea meciul.

Virtualkid spunea...

doctorul;
Asta pare sa fie o ironie, insa o sa facem tot posibilul sa fie o realitate, cat de curand.

Virtualkid spunea...

arcadia:
In cazul tau, situatia sta asa: cand te hotarasti, venim noi sa facem o fotografie cu tine, ca sa putem sa ne laudam ca ne cunoastem cu un blogger atat de deosebit, din toate punctele de vedere.

Virtualkid spunea...

INCERTITUDINI:
Multumim mult pentru suport. Este frumos sa vezi ca ”You'll never walk alone”.

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner