marți, octombrie 5

Profesor si elev

Abia m-am intors de la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Mures. Am ajutat o mama si o bunica sa isi gaseasca putina liniste inaintea incercarii prin care urmeaza sa treaca. Singura fiica si nepoata este in drum spre IBCvT din Targu Mures, intr-o ambulanta. Urmeaza sa ajunga din clipa in clipa, cel mai probabil pentru a astepta un semn de la Dumnezeu. Dupa toate aparentele, are nevoie de un transplant de cord.

Le-am condus pe cele doua doamne la clinica si le-am ajutat sa ia legatura cu doctorul Horatiu Suciu. Am fost impresionat de modestia si de intelegerea de care este capabil acest om. Toata lumea spune ca este construit dupa chipul si asemanarea mentorului sau, profesorul Radu Deac.

Oamenii acestia fac minuni, intr-o tara care ii respecta numai atunci cand are nevoie de ei. Si ei, ca si altii, cladesc sanatos, indiferent de greutatile pe care le intampina.

Asa stiu sa traiasca oamenii valorosi. Traiesc totul cu inima si pentru acest motiv, uneori ii indruma sa implineasca vointa Sa!

4 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Tot respectul si recunostinta acelor medici care isi fac meseria cu suflet si teama de Dumnezeu.

Cristian Lisandru spunea...

Tot respectul pentru astfel de oameni... Nu ne ducem de râpă definitiv.

Virtualkid spunea...

elena marin-alexe:
Da, chiar asa si este, dar mai ales au reusit sa impuna acest stil de lucru si in tot institutul.

Virtualkid spunea...

Cristian Lisandru:
Este unul de centrele de excelenta din lume, unde foarte multi medici din lume doresc sa vina sa se specializeze.

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner