miercuri, decembrie 7

Aventura Parc Brașov


Săptămâna trecută ne-am îngăduit un răgaz meritat la Întorsura Buzăului, loc de mare tihnă și suavă împăcare, mai ales în diminețile unse de soarele cu dinți răsărit dintre munții înghețați.

Chiar și așa, într-una dintre zile am fugit până la Brașov, având o destinație clară: Aventura Parc. Auzisem despre această încercare de evadare din rutina cotidiană, gândită ca o sursă (sigură) de adrenalină. Doar auzisem, atât! Am ezitat, însă am înfrânt toate aceste rețineri și ne-am prezentat la ghișeu pentru hamurile obligatorii, am achitat ședința de cățărare și am pornit prima aventură la mare înălțime printre brazii de la marginea cartierului Roua, chiar sub poala muntelui. La final, impresiile au fost atât de puternice încât nici nu au mai putut fi explicate, însă bucuria curată afișată pe față vorbea de la sine. Chiar și Tyson a înțeles ce a ratat.












Am plecat de acolo doar după ce ne-am promis că o să revenim pentru trasee și mai dificile.
.

8 comentarii:

Anonim spunea...

ce super, de multă vreme îmi doresc să-ncerc aşa ceva... şi lui Ştefan se pare că i-a plăcut mult. Oare numai la Braşov există? Şi cât costă?

Virtualkid spunea...

@puideblog:
Cred ca este singurul loc din tara in care se poate face asta, deocamdata. Cert este ca traseele sunt pentru tot felul de curajosi, iar unele dintre ele ii pun pe ganduri chiar si pe cei mai versati dintre cataratori.

Rozalia spunea...

Bravo Stefan!!!!

Virtualkid spunea...

@Rozalia:
Multumim pentru aprecieri, mai ales ca traseele nu sunt deloc usoare.

arcadia spunea...

Nu puteați să vă "aventurați" și voi, la Brașov, astă vară? Când eram și eu în țară? :D

Bravo, aventuroșilor! :)

Virtualkid spunea...

@arcadia:
Atunci aveam adrenalina din Vama Veche. Dar cu siguranta mai vin si alte veri. Vrei sa facem impreuna un traseu "negru"?

arcadia spunea...

Eu nu mă aventurez pe negru :D

Virtualkid spunea...

@arcadia:
Nici daca iti dau un insotitor versat?

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner