joi, decembrie 29

Un stilou chinezesc

De cele mai multe ori, darul este un obiect cumpărat în grabă, împachetat într-un ambalaj cât mai strălucitor, fără să aibă în spate nimic altceva decât efortul producătorilor. Istoria lui abia atunci începe.
Astăzi, un moș Crăciun rătăcit printre darurile lui mi-a adus unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-am primit în acest an: un stilou chinezesc, purtând pe el semnele folosirii îndelungate. M-au năpădit atât de multe amintiri, atât de multe! Și totuși, stiloul acesta, își poartă propria istorie, își are viața sa, pe care acum și-o continuă alături de mine.
De mult nu am mai avut o astfel de bucurie. Într-o lume în care pixul este rege, cine mai prețuiește un stilou atins de patina timpului?

2 comentarii:

C.L.M. spunea...

====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012========

Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi!
-Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi!
Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari!

*Gandurile lor merg catre tine!

-La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. - balantza.com
-

-Sa aveti un 2012 cu sanatate, fericire si realizari! LA MULTI ANI!
RobertN - http://acrilice-pointpen.blogspot.com/

-Fie ca acest Nou An, sa va aduca in viata multa bucurie, implinire sufleteasca si multa dragoste, LA MULTI ANI! Lavi H.
http://lavii-osperanta.blogspot.com/


Fie ca 2012 sa va aduca de 2012 ori mai multe bucurii si impliniri. La multi ani!! !!! Flyerboy
http://gabyzmb.blogspot.com

2012 Sa va aduca tot ce va doriti,sa fie un an plin de fericire,sperante si mangaiere din partea celor dragi!
Raisa
www.newcomiclife.blogspot.com

♥♥♥ Va doresc ca in noul an (2012) sa aveti parte de tot ceea ce nu puteti cumpara cu bani. ♥♥♥ C.L.M. - http://crazy-in-loveee.blogspot.com ♥♥♥


----adauga urarea ta aici---

Virtualkid spunea...

@Costache Lavinia-Monica:
Recunosc, sint putin cam derutat de acest comentariu.

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner