luni, septembrie 27

Achtung Baby

In dimineata zile de 25 septembrie 1976, unul dintre elevii gimnaziului Mount Temple Comprehensive School din Dublin lipea un anunt la avizier. Cauta “cantareti pentru o formatie.
Numele elevului era Larry Mullen Jr, iar printre cei care s-au prezentat se aflau si Adam Clayton, Dave Howell Evans si Paul Hewson. Primele repetitii s-au desfasurat in bucataria lui Mulle. Se nastea una dintre cele mai fabuloase povesti ale muzicii, atat in privinta artistica, dar si in privinta atitudinii artistului fata de tot ceea ce se intampla in jurul sau. Poate ca influenta pe care a exercitat-o Bob Dylan asupra lor este fermentul care a construit in acest fel ceea ce astazi numim……

U2

Toti copiii ar trebui sa asculte U2, sa incerce sa inteleaga, iar mai tarziu sa isi doreasca sa si depaseasca. Toti copiii ar trebui sa-si inteleaga sintagma: U2 – One . Da, da, chiar si tu poti, trebuie (si) sa iti pese!
Si mai trebuie sa treaca prin viata stiind ce este aceea "Pride".

8 comentarii:

Unknown spunea...

Adevarul e ca m-ai nimerit rau cu melodia de la player :D

Virtualkid spunea...

Iulia Mihai:
Avem si zile in care lovim necrutator! Poate ca asta este una dintre ele.

angi spunea...

Noi toti ascultam U2 ,cu copii cu tot.
Ne place,dar ramanem doar la faza:a asculta pentru ca n-avem talentul necesar pentru a-i depasi.

LiaLia spunea...

U2 my love :) Totali, din punctul meu de vedere. Talent, inspirație, dedicație, muncă, transpirație, implicare, iubire și respect atât pentru muncă și artă, cât și pentru fani și oameni în general. In the naaaame of love! :)

Virtualkid spunea...

angi:
si noi incepem tot cu ascultatul, dar, facem tot ceea ce depinde de noi ca sa trecem si in faza urmatoare.

Virtualkid spunea...

LiaLia:
Si mie imi plac extraordinar de mult, insa, mi se pare si mai impresionanta implicarea lor in viata semenilor, implicare facuta cu multa discretie si delicatete.

Catwalk spunea...

Ador U2!

Virtualkid spunea...

Catwalk:
Si la noi, U2 este pe lista foarte scurta!

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner