miercuri, mai 4

Ştafeta PR, marketing în familie

De voie, de nevoie, intrăm tot mai adânc într-o lume cu reguli atât de stricte încât şi respiraţia trebuie măsurată. Am început să avem întâlniri cu oameni cu care încercam să facem diverse lucruri împreună, cu care sunt mari şanse să pornim proiecte de viitor, sau pur şi simplu cu oameni pe care ne-ar face mare plăcere să-i revedem.

Astfel, forţaţi de cutumele vremurilor pe care le trăim, am pornit temelia viitoarei imagini a unui virtualkid autentic, cu laptop, site, adresă de mail şi telefon, toate personale, toate rotiţe ale unei lumi care nu mai are răbdare, toate aşternute pe o bucată de carton colorat numită carte de vizită.
Viaţa însăşi merge într-o direcţie despre care nu se poate spune nici că este bună, nici că s-ar putea fără ea. Creştem oameni care vor pendula între două realităţi disjuncte, una pipăibilă, alta virtuală. Cel mai probabil, mulţi nu vor putea să se adapteze şi vor cădea între cele două lumi, incapabili să distingă Edenul de Infern. Intensitatea cu care se trăieşte fiecare secundă face încă de pe acum ca existenţele noastre să semene tot mai mult cu nişte comete, simple săgeţi de lumină între două puncte: naştere şi moarte.

În toată această nebunie, în toată această perpetuă schimbare, am păstrat un semn din trecut: Virtualkid intră în malaxorul de adevăr şi imaginatie numit PR folosind numărul de telefon al bunicului său, cel pe care nu l-a întâlnit niciodată.



Începând de astăzi, la numărul de telefon al tatălui şi bunicului nostru răspunde din nou cineva cu acelaşi nume.

3 comentarii:

Gabriela Elena spunea...

O carte de vizita deosebita pentru cineva cu adevarat remarcabil! :)

Cine a ales nastrusnica albinuta?

Anonim spunea...

da, albinuţa aia parcă zâmbeşte chiar ca Ştefan. dar din nr. de tel. lipseşte o cifră, nu?

Virtualkid spunea...

@Gabriela Elena:
Beneficiarul campaniei de branding a ales dintre cele cateva alternative pe care i le-a prezentat staff-ul de campanie.

@puideblog:
Da, asa este. Numarul de telefon trebuie sa fie protejat de cei pe care nu ii cunoastem.

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner